Gönderen Konu: PentaxTurk'ten Şikayetçiyim  (Okunma sayısı 6751 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Baha

  • Admin
  • Üye
  • *****
  • İleti: 3.787
    • Profili Görüntüle
  • Şehir: Hatay
Ynt: PentaxTurk'ten Şikayetçiyim
« Yanıtla #15 : 21 Mart, 2016, 13:26:07 »
Daniska kimdir tanımam, burada yazılanların haricinde özelden başka bir tartışma geçti mi bilmiyorum ama sırf burada yazılanlar yüzünden banlandıysa ağır olmuş. Konuşmalarında banlanmayı gerektirecek hakaret vs. yok.

Özelden herhangi bir konuşma olmadı. Olmasına da gerekte görmeden uzaklaştırmayı uygun görmüşsek bu karara saygı duyulsa olmuyor mu? Size karşı demiyorum fakat yönetim ne yapsa, genel olarak pek tahammülsüz oluyoruz. :)

Kaldı ki hiç bir açıklama yapma zorunluluğumuz olmamasına rağmen yukarıda tek tek anlattım. Siz birine bir hediye verseniz ve size gelse "hediyeni çöpe attım" yada "hediyen küçük geldiği için çöpe attım" dese farkı ne? Her ikisi de ayıp değil mi? Çöpe atacaksa atsın, neden herkesin önünde reklam yapa yapa çöpe attığını dile getiriyor ki? İyi niyet sezmek mümkün değil. Hakaret etmek sadece küfürden ibaret değil.

Sonuç olarak, daniska ortamın seviyesini aşağı çektiğini düşünerek siteden uzaklaştırdık. PentaxTurkey sitesi üzerinden çamur attığı portala gelip bize karşı övgü dolu sözler sarfetmesini beklemiyorum belki fakat saygılı da olamıyorsa ziyaretçi olarak takip etmesini uygun görüyoruz.
« Son Düzenleme: 21 Mart, 2016, 13:36:22 Gönderen: Baha »
PENTAX K-3
SMC PENTAX-FA* 1:2 24mm IF AL
SMC PENTAX-FA 1:1.8 31mm AL Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.9 43mm Limited
SMC PENTAX-FA 1:1.8 77mm Limited

I'm a Photographer, not a Terrorist.