İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - illetyus

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar K5iis mi daha üstün K5ii mi?

2
Merhaba arkadaşlar. Bütçem doğrultusunda Pentax k-5iis arıyorum. Eğer fiyatta anlaşırsak ödeme nakit olarak gerçekleştirilir. Sadece gövde değil, lensli olursa daha memnun olurum. Saygılar.

3
Merhabalar öncelikle forum'a hoşgeldiniz. Yaklaşık 2 sene oldu sanırım K-5 kullanıyorum. Hiç bir zaman aldığıma pişman olmadım ve gayette memnunum.
Tavsiye de ederim. Garanti konusunda da NAR A.Ş 'e güvenebilirsiniz. Benim yakın çevremden 2 kişi ürün alıp bir sıkıntı çıktığında ürünü gönderdiler ve sorunu hallemedikleri zaman sana sıfır yeni kutusunda ürün gönderdiler. Türkiye garantili ürün ise hiç dert etmene gerek yok  o konuda. Ha teknik bir problemi olduğu zamanda da Pentax Yetkili Servisimiz var İstanbulda. O konuda da tecrübeli ve bu konuda yetkin kişiler tamir ediyorlar. Hani o tamir de geçici bir tamir olmuyor. Eğer makinede sıkıntı varsa ve Türkiye garantili bir ürünse Teknik Servis direk Nar'a gönder ve hatasının şu olduğu söyle diyor. Dediğim gibi Pentax K-5 alırsanız pişman olmayacaksınız.

İyi forumlar dilerim.
Hikmet Sir



Hocam ben NAR'ın sitesine ulaşamadım. Google'da aradım ama zilyon adet site çıktı. Lütfen o sitenin linkini atar mısınız?

4
Cevaplarınız için teşekkürler. Peki hiç garanti konusunda sıkıntı yaşadınız mı? Pentax maalesef bir Karfo Karacasulu gibi bir firma ile çalışmıyor. Adını daha önce duymadığım Nar mıdır onunla çalşıyor. Tamam bu aletler kolay ölmez ama sıkıntı yaşayan var mı?

5
Fotoğraf Teknikleri / Ynt: Dusuk Perde Hizi
« : 19 Temmuz, 2013, 14:50:00 »
Karşıda da sanırım sizin sülietiniz çıkmış. Fotoğraf garip ama bir o kadar da çekici :D Renkli hali var mı?

6
Çok teşekkür ederim herkese. İçim rahatladı. D7000'e 800 lira fazla vereceğime K-5 alıp , üstüne güzel de bir lens (bulabilirsem) alırım artık :) Peki K-5 sahibi abilerimin makinelerinin altında MADE IN (NERESİ) yazıyor?

7
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama hala bana K-5 IIS'den bahsediyorsunuz :) "2000 TL" bütçem var demiştim, K-5 IIS 3000TL civarında... Biri de açıkça K-5 al demiyor nedense, bunun nedeni nedir? Öğrenciyim, 1 senedir para biriktiriyorum. Ne olur markacılık yapmayalım, eğer cihaz hatalıysa hatalı deyin, bana K-5 IIS tavsiye etmeyin...


Ayrıca o yolladığım siteden şöyle bir cevap geldi... K-5 stok sormuştum...

"Merhabalar, ürün İzmir stoğumuzda yok. Arzu ederseniz İzmir Şubemize sizin için gönderebiliriz. Ürün Japon menşeilidir. 2 yıl resmi Distribütör Nar Teknoloji garantisi altında faturalı üründür."

Bir arkadaş Filipin demişti, bu ne kadar doğru olabilir?



Bir de zahmet olmazsa şu NAR GRUP'un internet sitesini atabilir misiniz? NAR GRUP yazdığımda 50 tane site geliyor, hiçbirinde PENTAX yazmıyor..  >:(

Saygılar.

8
Pentax K-5 / Pentax K-5 almak üzereyim. Lütfen yardım edin
« : 19 Temmuz, 2013, 02:46:36 »
Merhaba arkadaşlar. 2000 TL civarında param var. Kısmetse bu yaz ilk DSLR'ımı alacağım..

Pentax K-5
Nikon D5200
Canon 700D (hadi bu biraz daha az ön planda)


Bu cihazlar arasında Pentax en iyisi gibi duruyor.

Yapacağım çekimler günlüktür, bazen kuş bazen bir bina, gece çekimi manzara...


Ufak sorularım var. Üstadlar ne olur cevaplayın...


1. Pentax'ın kendi sitesinde bile K-5 yok. Direkt K-5 II falan diye çıkıyor. K-5 hatalı üretim bir cihaz mı? K-5 Focus yapamıyor mu doğru düzgün? Onun yerine K-30'a mı yönelmeliyim? K-5 alsam pişman olur muyum?

2. Pentax K-5'in üretim yeri neresidir? Değişiyor mu fiyata göre yoksa hepsi bir fabrikadan mı geliyor?

3. Pentax'ın resmi Türkiye distrübütörü kimdir?

4. İzmir'e gidip, görerek almayı planlıyorum. Kapalı kutusunda "KESİNLİKLE BAK" dediğiniz bir şey var mı?

İlgili satıcının sitesi şöyle:


http://fotografdunyasi.com.tr/product/dslr-makinalar/pentax-k-5-18-55-wr-lens-kit.html



Şimdiden teşekkür ederim...

Sayfa: [1]