İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kagarlitski

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Forum dışı satılmıştır, kilitlenebilir.

2
Ürünlerin tümü forum dışı satıldı. Kilitlenebilir.

3
Fotoğrafları ekliyorum. Büyük fotoğrafları malum ikinci el sitesinden görebilirsiniz.

4
Tamamlanan Alışverişler / UV filtre ve Parasoley ile 1000 TL
« : 10 Nisan, 2019, 22:40:51 »
Merhabalar,

Lens hepimizin malumu: su geçirmez, aralığına göre tatmin edici keskinlikte bir lens. Herhangi bir sorunu yok. MC145 rumuzlu Mehmet Çoban beyden almıştım. Lense onun kadar temiz bakmaya çalıştım, göründüğü üzere tertemiz. Tak-gez lensi olarak K-5 ile kullanıyorum. DSLR kullanmayı bırakacak olmasam satmayı düşünmediğim ürünler ikisi de. Fiyat, UV filtre ve orijinal parasoley ile birlikte 1000 TL.

İstanbul içi satmak önceliğim. Gövdede soranlar olmuştu, GeT açmayı düşünmüyorum, kaç senedir bu forumda birbirimizle alışveriş yapıyoruz. Havale sonrası kargolarım.


5
İlan üstteyken gövdenin diğer fotoğraflarını ve shutter sayısını da ekliyorum.

6
Merhabalar. Gündelik kullanıma uygun aynasız bir sisteme geçmek adına elimdeki bütün seti satıyorum. Gövde satılmadan diğer hiçbir ürünü satmayı düşünmüyorum.

Gövde forum içi 1100 liradır. Set olarak ise fiyat 2200 liradır. Gövde tek başına satılırsa diğer ürünler ilana çıkarılacak.

Gövde bu hafta (7-14 Nisan) için 1000 lira, set ise 2100 liradır.

-Pentax K-5: Su geçirmez gövde. Detaylar forumda mevcut, çok kullanışlı ve kendini kanıtlamış bir model. Temiz ve sorunsuz. Bütün fonksiyonları aktif şekilde çalışıyor. Kozmetik olarak mükemmel denebilir. Çekim sayısı 12 binin altında. Gövde kapağı mevcut. Orijinal askısı, şarj aleti, bataryası, data kablosu mevcut.

-SMC Pentax DA 18-135mm F:3.5-5.6 ED AL [IF] DC WR: Su geçirmez. K-5 ile mükemmel ikili. Mehmet Çoban beyden (mc145) alınmıştır. Alındığı gibi temiz kullanılmıştır. UV filtresi ve orijinal parasoleyi mevcuttur.

-Zenit MC Helios-44K-4 58mm F:2 : Nadir, Pentax mount olduğundan adaptörsüz kullanılıyor. Işık bilgilerini gövdeye ilettiğinden özel ışık ayarı yapmanıza gerek yok. Herkesin en az bir süre kullanması gereken, klasikleşmiş bir lens olduğunu düşünüyorum. Keskinliği, kendine özgü bokehinin güzelliği tartışılmaz. Hiçbir sorunu yok. Temiz durumda, diyafram bıçakları sorunsuz. Yalnızca kasasında azcık boya atması var. Detaylar fotoğraflarda görünüyor.

Orijinal askı, şarj aleti, batarya, data kablosu mevcut. Bunun haricinde sonradan alınan uzaktan kumanda, eski prime lenslerden yararlanmanızı sağlayacak m42 - Pentax PK dönüştürücü ve Alman malı Unomat Vintage kamera çantası set ile beraber gönderilecektir. Çantanın iç bölümleri istediğiniz gibi ayarlanıp ürünlere tam koruma sağlıyor.

Selamlar,
Burak

7
Hoş Geldiniz / Ynt: Esenlikler
« : 22 Mart, 2019, 18:25:21 »
Vous ne savez pas comment m'aider? En ce qui concerne les connaissances que je recherche, je continue à partager ces informations.

Madame/Monsieur,

C'est un forum en turc et je crois il y a peu de personne qui peut parler français. Donc, peut-être vous essayer de parler en anglais et obtenir les informations vous cherchez.

Cordialement,
Burak

8
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: Kusursuz Japon
« : 28 Eylül, 2017, 23:54:56 »
objektifin yeni sahibi sabit beydir (Beyefendikuş). sorunsuz, güzel bir alışveriş oldu. ilan kaldırılabilir.

9
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: Kusursuz Japon
« : 26 Eylül, 2017, 16:58:30 »
Hocam başlıkta FA yazıyor, bilginize.

gözümden kaçmış, düzelttim. teşekkürler.

10
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: Kusursuz Japon
« : 26 Eylül, 2017, 13:05:12 »
fikir vermesi açısından lens ile çekilmiş birkaç fotoğrafı da eklemek istiyorum.

ayrıca lensin sonuçları bu linkten de görülebilir: https://www.flickr.com/groups/1843361@N21/


sükunet
by Burak, on Flickr


sonbahar
by Burak, on Flickr

11
Tamamlanan Alışverişler / Kusursuz Japon
« : 26 Eylül, 2017, 13:00:10 »
bir pentax klasiği. herhangi bir sorunu yok.

fotoğraflar objektifin kendisine aittir.

fiyat:150 tl

Sayfa: [1] 2 3 4