Pentax Türkiye Topluluğu
Fotoğrafçı Pazarı => Alış-Veriş Arşivi => Tamamlanan Alışverişler => Konuyu başlatan: acemi_fotografci - 06 Haziran, 2014, 15:07:50
-
Pentax K-3 aldığım için, geçen yıl Amerika'dan getirtmiş olduğum Pentax K-30 makinem satılıktır.
Fotoğraflardan da görüleceği üzere, makine yeni gibi temiz olup, shutter sayısı 7.684'tür. Makinenin kutusu vardır ve kutu içeriği aşağıdaki gibidir.
1- Pentax K-30 camera body ve bayonet kapağı
2- Kamera askısı
3- D-LI109 model Li-Ion pil
4- D-BC109 model batarya şarj cihazı
5- Power kablosu
6- I-USB7 model USB kablo
7- Kullanım kılavuzu (İngilizce)
8- CD-ROM (SilkyPix Developer Studio 3.0 for Pentax)
Fiyat:1150 TL
Kargo alıcıya ait olup, alıcının parayı ödemesi sonrası ürün kargolanır.
-
Makinenin sahibinden.com linkide aşağıdadır.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-pentax-k-30-weather-resistant-167422074/detay (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-pentax-k-30-weather-resistant-167422074/detay)
-
K-3 ü bilmiyorum ama bence pentaxın yaptığı en iyi cihaz.
Taşınabilir ebatta, hızlı ve pratik. Video da af.
İyi satışlar.
-
Şirkette bir arkadaşta Nikon D7100 var. Abartı olacak ama nerdeyse onun kalitesinde fotğraf çeken bir makine. AF konusunda ondan çok iyi. Sadece ISO konusunda Nikon daha iyi idi.
K-3'ü sevdasına kandık mecburen bu fazlaya çıktı. Bu drgunlukta ne kadar sürede satılır bilmiyorum ama, alanın pişman olmayacağı bir makine.
-
Tamron 70-200mm F:2.8 Di LD Macro, Sigma 70-200 mm F:2.8 EX DG OS HSM lenslerle ve Tamron 28-75mm F:2.8 AF XR Di LD Macro SP lenslerle takasta olabilir. Aradaki fark konuşulur.
-
İnsanı bulaştığına bin pişman eder derler ya. Pentax aynen öyle. Daha bir tane bile soran çıkmadı. Başka markaya geçenlere hak veriyorum şimdi.
-
Dostum piyasa ölü şuan eskiden günde 2-3 lens giderdi şimdi haftada falan gidiyor.Bende pentax dan fuji geçmiştim onunda ikinci eli çok ölü.Hayırlı satışlar
-
2. el ölü değil satıcılar aldığı fiyatın 50m 100m altına satmaya çalışırsa kimse almaz ben fotograf makinası alacam 1 haftadır araştırıyorum satıcılar çok kurnaz sıfırından daha çok para isteyen var k30 zun sıfır fiyatını bilmiyorum ama tahmini 1151 me mal olmustur sana
-
1200-1.400 TL arası K-5'ler var forumda, neden almıyorsunuz ki?
-
lensi ayrı makinayı ayrı satıyorlar hep body
-
1200-1.400 TL arası K-5'ler var forumda, neden almıyorsunuz ki?
alma niyetim yok ama fiyatlar kafamı karıştırıyor açıkçası
Sıfır Pentax k-5 II S 1900 tl iken ??!!
kimsenin zarar etmesini istemem ama tüketim toplumu olmanın bedeli bu
-
benimde demek istediğim bu işte sıfırı kadar para isterseniz kimse almaz alıcı enayimi ama sen hala arayabilirsin illa vardır devam et
-
Güncel.
Fiyatın pahalı olduğunu söyleyen arkadaşlara; burası pazar, isteyenin istediği fiyatı söylemeye, isteyeninde almamaya hakkı vardır. Bu yüzden konuyu kirletmeyelim derim.
-
Pentax k 30 kit lens ile 2000 lira ve üstüne satılıyor. Arkadaşın pahalı sattığını kimse iddia edemez. 7-8 bin shutter da olan bir cihazdan bahsediyoruz. bu arada k5 lerin 1200 liralara kadar düşmesi satanların değil almayanların sorunu, adam bakıyor satılmıyor . Fiyatını ister istemez düşürüyor. Benim şahsi kanaatim , pentax kesinlikle sıfır alınmaz hele de Türkiye'den. Yurt dışından alınabiliyorsa oradan alınmalı yada 2. el temiz bir makine bakılmalı yoksa baya bir zarar ediyor alanlar . Değerini bilen yok bu makinelerin. Bu arada konu satış olayının dışına çıktı.Ama arkadaşa haksızlık ediliyor kanaatimce kimse, kimsenin neyi kaça sattığına karışamaz. Fikir vereceksen özelden yazarsın.Ben sahibinden de arada bir manuel lens satıyorum. Adam çıkıp ''bunun fiyatı bu lense fazla'' diye mesaj atıyor. Cevap bile vermiyorum. Bedavacı zihniyete cevap vermeye de gerek yok kanaatimce. herkes malının kıymetini bilir. iyi satışlar diliyorum.
-
Tuğrul a hak veriyorum...
Emreser kitlens ile K5 e 2200 Lira para vermişti geçen sene..Şimdi üzerine sigma 10 20 ile Pentax DA 50 200 ü de ekleyip 2000 liraya zar zor sattı...Piyasası bu kadar dar olan başka bir ürün varmıdır bilmiyorum..
-
Makine forum dışında birine satıldı. Konu kilitlenebilir.