Pentax Türkiye Topluluğu
Pentax Dışı => Genel Konuşma Forumu => Konuyu başlatan: muratkaplan - 17 Şubat, 2015, 22:55:51
-
Merhaba arkadaşlar,Fotoğraf sanatına gönül verenler olarak dernek kurma yönünde çalışmalarımız var,derneğimizin ismini de bu doğrultuda koymak istiyoruz,sizin fikirleriniz varsa da bu konuda katkıda buluna bilirseniz çok memnun olurum...?
-
Fotoğraf Sanatına Gönül Verenler Derneği
FSGVDer
FSGDer
-
Fogöv fotoğraf tutkudur,sanattır,hobidir,ekmek teknesidir,anıdır vs... fotoğraf sevdadır. acizane isim önerim. Fotoğraf sevdalıları derneği. FOSEV
-
Yok mu başka fikri olan?
-
Bu dernek türkiye fotoğraf sanatı federasyonuna bağlı olacak mı? yok kendi başınıza bağımsız bir dernek mi olacak? bir de dernek üyeleri kimlerden oluşuyor. stüdyo sahipleri mi,yoksa amatör fotoğrafçılardan mı? ona göre uygun isimler türetebiliriz.
-
Bu dernek türkiye fotoğraf sanatı federasyonuna bağlı olacak mı? yok kendi başınıza bağımsız bir dernek mi olacak? bir de dernek üyeleri kimlerden oluşuyor. stüdyo sahipleri mi,yoksa amatör fotoğrafçılardan mı? ona göre uygun isimler türetebiliriz.
Merhaba ilginiz için teşekkürler,Derneğimiz Federasyona olmayı isteyen bir dernek olacaktır ancak,bu çok kolay değil bilirli bazı aşamalardan sonra gerçekleşecek bir durumdur,bu nedenle şimdiden bunu belirtmek zor...
Dernek üyeleri amatör ruhla fotoğraf çeken kişilerden oluşuyor,amacımız amatör olarak fotoğraf çeken arkadaşları bir araya toplayarak,bilgi paylaşımını arttırmak.
İsim konusunda isteğimiz klişeleşmiş isimlerin dışına çıkmak,daha çok fotoğraf camiasından deyimlerle anılmak,bu nedenle belde,yöre,şehir gibi isimlerden uzak durmak istiyoruz.
örnek aldığımız ve beğendiğimiz bazı isimler Fokus,Altınoran,Fotogen
-
İsim bilemedim ama tavsiyem Altınoran ve Fotogen seçeneklerini çok sık duyuyorum. Fokus daha sade oluşundan tercih ederdim ben herhalde. Ayrıca hayırlı olsun derneğiniz. :)
-
Herkes Fotoğraf sanatına gönül verenler den yola çıktı haliyle. ^^ Verdiğiniz örneğe göre daha iyi olacaktır. Gaziantep'e bağlı bir dernek olacağı için f/27, iso 27, foto27 gibi birşeyler olabilir.
-
Şu işi birde Manisa'da yapacak babayiğitler çıksa Koca Manisa'da bir tane fotoğraf derneği yok (en azından benim bildiğim, aktif olarak çalışan). :(