Pentax Türkiye Topluluğu
PentaxTürk => Duyurular, Yenilikler => Konuyu başlatan: Baha - 24 Haziran, 2016, 02:25:42
-
Üyesiyle ziyaretçisiyle tüm site sakinlerine merhaba. :)
Fotoğrafta markaya bağlı kalmaksızın, video gibi tüm dallarını hedef alan Pentax destekli yeni oluşumumuz TozluMERCEK.com (https://www.tozlumercek.com)'da yeni bir hizmeti yayına aldığımızı bildirmek istedim. Şuan kılavuz olması açısından hazırladığımız örnek aynı markadan iki objektifi karşılaştırıyor. Fakat ileride farklı markaları veritabanımıza eklediğimizde markalar arası çapraz karşılaştırma da yapılabilecek.
Veritabanına girerek istediğiniz 4 objektifi karşılaştırabilirsiniz fakat bu hizmet ile yönetim olarak bizim dikkat etmenizi istediğimiz şeyleri paylaşacağız. Yada sizler tarafından sıkça karşılaştırılması yapılan objektifleri derleyerek paylaşayacağız.
-
16-85 i bilmiyorum ama 16-50 gerçekten harika lens . makineyle kaynaştı nerdeyse hiç çıkarmıyorum . sessiz ve hızlı
-
Böyle güzel lensler kafa karıştırıyor, 16-50 mi
16-85 ben ce de 16 50 favori..
-
paylaşımlarını göremiyoruzki hangi lensin ps siz daha iyi olduğuna karar vermek çok güç.tr biri çıkıp iki lensin fotolarını paylaşsa fikir vermek olabilir belki.
-
paylaşımlarını göremiyoruzki hangi lensin ps siz daha iyi olduğuna karar vermek çok güç.tr biri çıkıp iki lensin fotolarını paylaşsa fikir vermek olabilir belki.
Karşılaştırma teknik olarak Ercan abi. :) Ağırlık vs vs... Ama tabi ki imaj kalitelerini ifade edici bir paylaşım olursa ne iyi.
-
Sanırım bu konuya ışık tutacaktır,
http://www.pentaxforums.com/reviews/pentax-16-50-vs-sigma-tamron-17-50mm/introduction.html