Pentax Türkiye Topluluğu

PentaxTürk => Duyurular, Yenilikler => Konuyu başlatan: Baha - 13 Kasım, 2015, 17:23:05

Başlık: Giriş Yasağı Bulunun Üyelikler Hk.
Gönderen: Baha - 13 Kasım, 2015, 17:23:05
Tüm Pentax severlere merhaba.

1- Site üyelerimizin isteği doğrultusunda süresiz olarak girişi yasağı bulunan üyeliklerin büyük çoğunluğunun yasağını kaldırmış bulunmaktayız. Süreli olarak giriş yasağı bulunan üyeliklerin ise tümünün yasağını kaldırmış bulunmaktayız.

2- 2011 yılından bu yana yayında olan sitemizde giriş yasağı bulunan üye hesap sayısını tek hane gibi komik rakamlara çekmiş bulunmaktayız. Bu tek hane diye tabir ettiğimiz rakamın birkaçı reklam botu ve birkaçı sitemize geri dönmelerinin söz konusu olmayan üyelerden oluşmaktadır.

3- Sitemize geri dönmelerinin söz konusu olmayan eski üyelerimizin ise, tespit edilen IP adreslerinin de erişim yasağı kaldırılmıştır. Ancak üye girişleri ve yeniden üye kimliği almaları hala engel listesindedir.

Bu adımları atmamızda ki amaç sitemizin 7'den 70'e kadar herkese açık olmasıdır. İsteyen herkes istediği gibi burayı kullanmakta özgürdür. Bu platformun kuruluş amacı da bilakis yardımlaşmadır, paylaşmadır. Ancak ne yazık ki çoğunluğun huzurunu kaçıran kişilerin forumumuzu kirletmelerini engellemek de bize düşen asıl sorumluluk, asıl yüktür.

Bu konuda ki hassasiyetiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar. :)