Pentax Türkiye Topluluğu

PentaxTürk => Duyurular, Yenilikler => Konuyu başlatan: Baha - 11 Nisan, 2016, 22:29:58

Başlık: Yeni Site & Yeni Proje www.tozlumercek.com
Gönderen: Baha - 11 Nisan, 2016, 22:29:58
Herkese merhaba. Yepyeni ve bir o kadar iddialı başka bir projemizden sizleri haberdar etmek istedik. Aslında bu bir duyuru değil. Yardım talebi diyelim. :)

Proje özetle fotoğraf ve fotoğrafçılığa yakın tüm konuları, tüm markaları içine alan ve dahası insanların kendi organizasyonlarını yapabilecekleri yada toplulukların haberleşmelerine imkan sağlayacak, iş ilanları yada fotoğraf & video hizmetleri sunacak çok geniş kapsamı olan bambaşka bir platform. Sanıyorum ki bir çeşit sosyal ağ desek uygun olur. :)

Malum, sistemde eksikler çok. Mesela galeri sistemi yok yada bazı noktalarda çeviriler eksik. Bu nedenle henüz projeyi yayına girmiş saymıyorum. Tabi bildiri sistemi de gelecek. Logomuz da bu hafta gelecek.

Başlığın can alıcı noktası şu ki, sistem aşağı yukarı bu. Yani sitenin görseli de orta vadede şuan ki gibi olacak. Peki bu görsel nasıl? Menüler çok mu karmaşık? Revizyonlar sizce hangi noktalarda yapılmalı? Ucu açık bambaşka bir sistem kullanıyoruz. Bu nedenle hayal gücünün sınırı yok. Ütobik şeyler bile istenebilir.

6 farklı alan adı üzerinde son ikiye yesilmod ve tozlumercek kaldı. Her ikisini de beğendik. Türkçe karakter barındırmamasından ve SEO dostu olmasından dolayı tozlumercek adında anlaştık. Hayırlı uğurlu olsun.

https://www.tozlumercek.com/
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje
Gönderen: hayatkavgasi - 11 Nisan, 2016, 22:49:37
Hayırlı uğurlu olsun  :) emeği geçenlere teşekkürler
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje
Gönderen: recepergun - 11 Nisan, 2016, 23:59:34
Hayirli olsun diyelim
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje
Gönderen: Baha - 15 Nisan, 2016, 23:05:03
Teşekkürler. Umarım en kısa sürede rayına oturacak her şey.
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje
Gönderen: Lupara - 17 Nisan, 2016, 12:14:38
Benim kafamın almadığı işler bunlar. Ben basitlikten yanayım.

Kolay gelsin,iyi çalışmlar.
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje
Gönderen: Baha - 11 Kasım, 2016, 14:47:25
Bugün bir üyemiz duyuruyu görmediğini dile getirince konuyu hortlatayım dedim. :) Herkesin incelemesini, varsa yapıcı olduğunu düşündüğü eleştirilerini yapmasını isterim.
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje www.tozlumercek.com
Gönderen: turabi - 11 Kasım, 2016, 21:01:33
Hepimize hayırlı uğurlu olsun. İnanıyorum bizler için yeni bir soluk olur. Hepimizin katkılarıyla da harika bir platform olur umarım :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Başlık: Ynt: Yeni Site & Yeni Proje www.tozlumercek.com
Gönderen: Bekir Demirağ - 13 Mayıs, 2018, 19:00:07
Değerli dostlar,
Ta filmli dönemden beri ve  tam bir  Pentax tutkunu olarak  şu an için  elimden  ' hayırlı olsun ' demekten başka bir şey gelmiyor.
İleri günlerde tüm Pentax dostlarıyla başta DSLR, lensler ve  diğer  konularda bilgi alış verişi yapabilmek umuduyla herkese iyi çalışmalar dileklerimi ve sonsuz selamlarımı iletiyorum.
Saygılarımla.