İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - CMLKK³

Sayfa: [1] 2
1
Herkese selamlar ilan başlığındada belirttiğim gibi gövdem kullandığım setle beraber satılıktır gövdem 55k perde sayısındadır aldığımda 50k falandı üzerine 5k ben ekledim sayılır gövdeden yana bir sorunum yoktur satış amacım farklı bir markaya geçmek içindir.Gövdenin özelliklerine gelirsek herhangi bir sorunu yoktur griple beraber satılıktır grip yan sanayidir(tuşların bazılarında silinme mevcuttur) griple beraber iki adet pil verilecektir.(Gövdenin fotoğrafları cep telefonuyla çekilmiştir)İstenirse gövde üzerindeki Da 35mm f2.4 ile beraber satılabilir. Gövde+grip için 1450 lira,gövde+grip+35mm lens ile birlikte 1750 lira fiyat düşünüyorum.

12 by CMLKK³, on Flickr

14 by CMLKK³, on Flickr

13 by CMLKK³, on Flickr


2.Sigma 70-200 F2.8 HSM II lensimde herhangi bir sorun yoktur ön-arka kapağı parasoleyi tamdır 77mm kenko filtreyle beraber harici taşıma çantasıda(Sigma) verilecektir. Fiyat 1450 lira düşünüyorum.

8 by CMLKK³, on Flickr

9 by CMLKK³, on Flick

10 by CMLKK³, on Flickr

11 by CMLKK³, on Flickr


3.Samsung SEF-54PZF(Pentax FGZ540)
Ürünün herhangi bir sorunu yoktur,diffüser+4 adet şarj edilebilir pille gönderilecektir fiyat olarak 475 lira düşünüyorum.

4 by CMLKK³, on Flickr

5 by CMLKK³, on Flickr

4.Jüpiter 85mm F2
Lensin herhangi bir sıkıntısı yoktur ön ve arka kapağı vardır lens direk PK bayonettir yani adaptöre gerek yoktur direk gövdeye takıp kullanabilirsiniz fiyat olarak 275 lira düşünüyorum.

6 by CMLKK³, on Flickr

7 by CMLKK³, on Flickr




6.Smc M 135mm F3.5
Lensin herhangi bir sıkıntısı yoktur arka kapağı vardır ön kapağı yoktur 49mm uv filtresi vardır kendinden parasoleylidir.Fiyat 150 liradır.

2 by CMLKK³, on Flickr

7.Sirius MC 28mm F2.8
Lensin herhangi bir sıkıntısı yoktur ön ve arka kapağı vardır A modludur Fiyat 150 liradır.

3 by CMLKK³, on Flickr


135mm üzerine adaptörle ters bağlanırsa bu şekilde makro fotoğraflarıda çekilebilmektedir.




Fiyatlarda pazarlık payı vardır öğrenci kardeşlerime ekstra güzellik her daim yaparım kargo alıcıya aittir istediğiniz her türlü soru ve aklınıza takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz ;D İsteyenlere istedikleri ürünün daha detaylı fotoğraflarınıda atabilirim.


Veeee son olarak VOLTRAN 8)

20150113_222345 by CMLKK³, on Flickr

2
Zaman Aşımı / PENTAX K20D+ORJİNAL GRİP
« : 17 Kasım, 2014, 13:06:10 »
Herkese selamlar ilan başlığındada yazdığım gibi k20d gövdem orijinal griple beraber satılıktır gövde 33796 perdededir,gövdede herhangi bir sorun yoktur lcdnin sol üst kısmında bir şey var(kırık mı ne tam olarak bilmiyorum) ama üzerinde film var ve herhangi bir etkisi yok lcd açıkken belli olmuyor grip orijinal açma düğmesinin oradaki teker bazen çalışmıyor(siz çalışmıyormuş gibi düşünün derim) diğer tekerlerde ve tuşlarda bir sıkıntı yok gövde ve gribin yanında 3 adet pil vereceğim sanırım ikisi orijinal biri yan sanayi gövde orijinal boyun askısıyla gönderilecektir ek olarakta 4 gb  verbatim class 10 hafıza kartıda olacaktır fiyat olarak 700 lira düşünüyorum öğrenci arkadaşlar düşünürse ekstra bir güzellikten sakınmam diye düşünüyorum bunlar haricinde gövdede takılı olan lens satılık değildir ama bir yerden uygun fiyatlı olarak bulursanızda alın derim on numara lens :D 

K5 ile takas düşünen olursa anlaşırız diye umut ediyorum :)











Fotoğrafları cep telefonu ile çektim onun için çokta kaliteli değiller aklınıza gelen her türlü öneri ve fikir için PM atabilirsiniz hayırlı günler.

3
Herkese selamlar ilan başlığındaki manuel lenslerim kullanmadığım için satılıktır detayları lenslerin kendi içeriklerindedir.
1.Pentax Smc M 50mm F1.7 lensim fotoğraflarda görüldüğü gibidir.Fotoğraflarda görülen öndeki iki delik @vedib hocamın anlattığı kadarıyla lensin temizlenmesi için temizlik sırasında yapılmış deliklerdir çalışmasında herhangi bir sorun yoktur ön ve arka kapak yoktur bunlar yerine kenko filtre ve şişe kapağıyla gönderilecektir düşündüğüm fiyat 115 Tl'dir.



2.Pentax Smc A 50mm F1.7 lens fotoğraflarda görüldüğü gibidir bir sorunu vardır diyafram  topu alındığı için lensim diyafram halkası çok kolay hareket etmektedir ve bundan ötürü A mod olarak kullanılamamaktadır ama M modunda çalışmasında hiçbir sorun yoktur yapabilecek veya yaptırabilecekler için iyi olacağını düşünüyorum arka kapağı yoktur ön kapağı vardır arka kapak yerine şişe kapağı göndereceğim düşündüğüm fiyat 100 Tl'dir.



3.Agfa Color 28mm F2.8 lens Auto Revuenonla aynı optiktir herhangi bir sorunu yoktur ön ve arka kapağı vardır düşündüğüm fiyat 150 Tl'dir.




Çeşitli takas ve her türlü fikre açığım bu arada lensler K5 veya K7 gribiyle takas olur her türlü öneri için PM ile iletişim kurarsak sevinirim herkese iyi günler :)

4
Tamamlanan Alışverişler / Satılık Pentax K-R
« : 27 Mart, 2013, 23:33:26 »
Herkese selamlar başlıktada yazdığım gibi Pentax K-r gövdem satılıktır gövdede herhangi bir vuruk,kırık,çıkık vb. çalışmayan herhangi bir aksamı ve herhangi bir sorun bulunmamaktadır fotoğrafları cep telefonuyla çektiğim için pek iyi değiller gövde 11 000 shutter civarındadır. Sadece gövde için düşündüğüm fiyat  800 TL'dir.18-55 kit lens ile alınırsa  875 TL yapabilirim her türlü soru ve takas önerisi  için Pm ile iletişim kurarsak sevinirim.







Not:Fotoğraftaki lens gövdeyle ve harici satılık değildir ;)

5
Tamamlanan Alışverişler / K7 ile Takaslık K-r
« : 17 Aralık, 2012, 23:02:49 »
Herkese selamlar başlıktada dediğim gibi K-r'mi K7 ile takaslamak istiyorum makinem 11 Bin civarı shutter'da çizik,vuruk,kırık,çıkık bulunmamaktadır takas düşünenlerle ve sorusu olanlarla PM yoluyla iletişim kurarsak sevinirim herkese iyi günler :)

6
Zaman Aşımı / Alınık 77MM CPL Filtre
« : 06 Haziran, 2012, 19:08:26 »
Başlıkta belirttiğim ekipmanı aramaktayım her türlü öneri(marka,fiyat) için pm ile iletişim kurarsak sevinirim.

7
İlan Başlığında belirttiğim Tamron lensi aramaktayım bulamamam veya uygun fiyata bulmam durumunda Sigma lenside düşünebilirim her türlü teklif ve öneri için Pm ile iletişim kurarsak sevinirim herkese iyi günler

8
Tamamlanan Alışverişler / Satılık Pentax 135mm SMC-M f/3.5
« : 14 Mayıs, 2012, 19:54:16 »
Herkese selamlar ilan başlığındada belirttiğim gibi 135mm manuel lensim satılıktır lenste herhangi bir düşme ezik vuruk kırık çıkık bulunmamaktadır optik ve kozmetik olarak herhangi bir sorunu yoktur(Yılların getirdikleri hariç),ön ve arka kapakları olmadan göndereceğim(özenle paketlenecektir) düşündüğüm fiyat 125 TL'dir bu arada lens lendinden parasoleylidir.İletişim ve sorular için pm ile iletişim kurarsak sevinirim.Herkese iyi günler.

Not:Resimler yarın eklenecektir.

9
Zaman Aşımı / Satılık Pentax 50mm SMC-M f/1.7
« : 19 Nisan, 2012, 22:29:28 »
Herkese selamlar ilan başlığındada belirttiğim gibi 50mm manuel lensim satılıktır lenste herhangi bir düşme ezik vuruk kırık çıkık bulunmamaktadır optik ve kozmetik olarak herhangi bir sorunu yoktur(Yılların getirdikleri hariç),ön ve arka kapakları olmadan göndereceğim(özenle paketlenecektir) düşündüğüm fiyat 125 TL'dir.İletişim ve sorular için pm ile iletişim kurarsak sevinirim.Herkese iyi günler.

Not:Resimler yarın eklenecektir.

10
Tamamlanan Alışverişler / Satılık Pentax 55-300 DAL
« : 18 Nisan, 2012, 23:26:02 »
Herkese selamlar ilan başlığındada belirttiğim gibi 55-300üm(DA değil DAL'dir)satılıktır lenste herhangi bir düşme ezik vuruk kırık çıkık bulunmamaktadır optik ve kozmetik olarak herhangi bir sorunu yoktur,ön ve arka kapakları tamdır düşündüğüm fiyat 450 TL'dir.İletişim ve sorular için pm ile iletişim kurarsak sevinirim.Herkese iyi günler.

Not:Resimler yarın eklenecektir.

11
Abilerim kardeşlerim hazır bir ayın sonuna gelip diğer aya başlarken hem bizi fotoğraf çekmeye motive etsin hemde biraz canlandırsın diye yeni bir fotoğraf yarışması düzenleyelim diyorum başlıktada belirttiğim gibi konuyu açma amacım fotoğraf yarışmasına konu bulmaktır bunun için herkesten mümkünse yarışma için bir konu adı belirtmesini istiyorum şimdiden herkese kolay gele ;)

12
Tamamlanan Alışverişler / Satılık K100D BODY
« : 14 Ocak, 2012, 13:40:53 »
Herkese merhabalar ilan başlığındada belirttiğim gibi k100d bodyim satılıktır.Elimde başka bir gövde varken bu gövdeyi sırf denemek için Güney abiden almıştım gövde 9500 shutter civarındadır.



Gövdede herhangi bir ezik çizik vuruk kırık vb bulunmamaktadır ve sadece gövde satılıktır yanında herhangi bir lens verilmeyecektir.Gövdenin yanında komple kutu içeriği ve hatta kutusu,2gb kart,askısı,gövde kapağı,4 pil ve şarj aleti verilecektir makine bana nasıl geldiyse şu anda o  durumdadır gövde için düşündüğüm miktar 500 TL'dir.Takas seçeneği ise sadece Tamron 28-75 ile vardır.Her türlü soru ve öneri için pm ile iletişim kurarsak sevinirim ;) Herkese iyi forumlar :)

13
Genel Teknik Yardım / Dynamic Range Etkin Kullanımı
« : 23 Kasım, 2011, 21:00:49 »
Herkese merhabalar konu başlığındada yazdığım gibi DR'yi nasıl daha etkili kullanabileceğimizi merak ediyorum bazı arkadaşlar diyebilir makinenin dinamik aralığına bağlıyız diyede benim asıl sormak istediğim bunu bir şekilde aşabilmemiz mümkünmü örnek vermek gerekirse bir yerde çekim yapacağız çekeceğimiz yerde hem güneşli bir alan var hemde karanlık bir bölge var ve bu iki alanda kadrajda olacak birini karanlık diğerini veya patlamış detaysız bir şekilde fotoğraflamadan her ikisindende tadında detaylar alabileceğimiz bir şekilde nasıl fotoğraflarız akla hayale gelebilecek her türlü öneri ve bilgiye açığım :) Şimdiden teşekkürler ;)

14
Başlıktada belirttiğim gibi laptop bölmeli sırt çantası aramaktayım öncelikle dikkat edeceğim nokta çantanın 15.6 inç ve üzeri laptopların sığabileceği hacimde olması bunun haricinde makine üzerindeki lensle beraber 3-4 lens+flaş vs vs alacak büyüklükte olması benim için yeterli aklımda olan ve öncelik vereceğim modeller Lowepro Fastpack 250 ve 350 olan modelleri ama bunun dışındaki model ve markalarıda yukarıdaki saydığım durumları sağlaması halinde düşünebilirim buna ek olarak çantanın temiz bakımlı ve uygun fiyatlı olması tercihimdir teklifler için pm ile görüşürsek sevinirim.

15
Zaman Aşımı / Alınık PK Bayonet Manuel Makro Lens
« : 21 Eylül, 2011, 13:07:39 »
İlan başlığındada yazdığım gibi direk pentax bayonet manuel makro lens aramaktayım m42 lensleri düşünmüyorum makro lensten kastımda 1:1 büyütme verebilen lenslerdir fiyat uygun olursa 1:2 lensleride düşünebilirim lensten beklentim temiz,vuruksuz-kırıksız ve uygun fiyatlı olmasıdır ilgilenenler buraya yazarak veya bana pm atarak ulaşabilirler.

Sayfa: [1] 2