İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - RauLgs21

Sayfa: [1]
1
Fotoğraf Teknikleri / S/B ve Diğer Fotoğraflar :)
« : 11 Mart, 2013, 23:04:58 »
Bu sefer biraz daha özenli fotoğraflar oldu. S/B fotolar Lucky SDH 100 Film ile renkli olanlar ise Paradise DM 100 (2007 Bayatı) ile çekildi. Bu sefer hoşuma gitti :) Vedi Üstad'ı sürekli rahatsız etsemde sanırım emeklerini az da olsa boşa çıkarmıyorum :) umarım beğenir ve filmler için de bir fikir edinmiş olursunuz...

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

2
Zaman Aşımı / ALINIK - Sodyum Hiposülfit
« : 12 Şubat, 2013, 22:34:18 »
Siyah/beyaz film banyosu için elinde olan varsa alabilirim 1-2 kg dostlarım. sorduğum yerlerde bulamadım.bulduğum yerlerde çok pahalı fiyat istediler kilosuna.eğer elinde olan varsa alabilirim.yoksa mecburen rapid fixer almak zorundayım...

3
Fotoğraf Teknikleri / Siyah/Beyaz Film Yeni Fotoğraflar :)
« : 26 Kasım, 2012, 20:57:46 »
Arkadaşlar geçen hafta perşembe günü arkadaşım bana hediye olarak Canon AE-1 Program+FD 50mm 1,4 aldı.Uzun zamandır merakım olduğu için sağolsun bir güzellik yapıverdi :) bende 2 adet lucky shd 100 S/B film ve banyo tankı alarak deneme çekimi yaptım.fotoğraflar yine iyi kompozisyona sahip değil(bazıları hariç) maksat deneme olsundu.Genelde ailemi ve nişanlımı çektim :) artık özenli kompozisyonlar olacak inşallah.Son iki fotoğraf flaşla çekildi :) Başta Vedi Üstad olmak üzere herkesin olumlu/olumsuz yorumlarını bekliyorum sevgiler saygılar :)

















4
Fotoğraflar Zenit 12xp+Jupiter9 ile çekildi.Film ilford pan 100(Vedi Üstad'ın hediyesi) Elimden geldiğince çekmeye çalıştım.Banyoyu ya aynen vedi Üstad'ın dediği gibi yaptım ve aşağıdaki sonuçlar çıktı :) ilk deneyim ve ilk heyecan :) ufak tefek çizikler var ama olsun o kadar kusur herkeste olur :) 38 foto çıktı.genelde birbirinin aynı olduğu için ben bunları koydum.bazı fotolarda fluluk hat safhada bunun sebebi zenit makinelerin o eşşiz vizöründen kaynaklı :) pozlamayı yapamadığımı düşünmüştüm ama yapmışım :)
Vedi Üstad'a çok ama çok teşekkür ederim.O'nun sayesinde becerebildim.Artık daha iyi yapmaya çalışacağım :) çok çok teşekkürler Vedi Üstad... :)
Not:fotoğraf, fotoğrafçı tarafından en yüksek çözünürlükte tarandı.ben yüklerken boyutunu düşürdüm.yalnız yüksek boyutta aşırı grenli umarım 10*15 boyutunda fazla gürültü olmaz.





















5
Pentax K1000 Body aramaktayım.Elimde Zenit12XP Body var.Temiz ve bütün aksamları çalışıyor.Takaslamak istiyorum.Genelde olurundan çok fiyat istiyorlar ya da üstüne fazla para istiyorlar.En son takas için anlaştığım arkadaş pozometresinde aşırı sapmalar olduğunu kargo yapacağı gün söyledi.sadece Body almak için anlaştığım arkadaş ise düşük fiyatla başlayıp, yüksek fiyatla noktalandırdı satışı.bu yüzden olmadı.birisi de makine hakkında hiç bilgi vermedi.uzun lafın kısası bu yüzden takaslamak istiyorum.Ercan Ağabey bir şeyler buluruz dedi ama işte sabırsızlık :)

Sayfa: [1]