İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - igexcellent

Sayfa: [1]
1
Arkadaşlar herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum sizlerden bazı konularda yardım istiyorum. Mesleğim dolayısıyla yeni bir makineye ihtiyacım var. Daha önce Nikon D90 ve  Canon 550D, 60D kullandım. Bu makineler çalıştığım iş yerlerine aitti.  İş yerinden ayrıldım ve yeni bir yerde çalışmaya başladım. Tabi burada bana bir fotoğraf makinesi lazım oldu. Piyasada bir araştırma yaptım. Fiyat/fayda olarak en uygun makinenin Pentax K-5 olduğunu gördüm. Şimdi sizden yardım istediğim nokta şu:

1: K-5 IIs Türkiye'de satışta olan bir makine mi ? Eğer satışta ise nereden bulabilirim (Sıfır makine)

2: Eğer bu makine Türkiye'de satışta değilse bir kaç aya Türkiye'de de satışa sunulur mu ? Bu doğrultu da hareket edeceğim ya da tekrar nikon - canon arasında değerlendirme yapmam gerekecek.

(Ha bu arada gazeteciyim pentax tercih etmemdeki en büyük sebep fiyat ve performans olarak 60d ve d7000 standartlarının üzerinde bir makine olarak görüyorum K-5'i. Şu anki durum itibariyle en fazla 3000 TL ayırabilirim bu iş için.  Makineyi her şartta kullanabilmeliyim.)

Sayfa: [1]