İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - execute

Sayfa: [1]
1
Tamamlanan Alışverişler / SMC Pentax DA 35mm F/2.4 AL
« : 04 Ocak, 2014, 23:32:11 »
Arkadaşlar temiz B/F Focus sorunu olmayan başlıkta ki lensi arıyorum. İletişim için 553 306 5056 numaramı arayabilirsiniz.

2
500px / https://500px.com/ozgursinan
« : 05 Ağustos, 2013, 17:38:55 »
İlk yüklediğim fotoğraflar işlemden geçmemiş fotoğraflardır. Zaten ilk bakışta anlaşılıyorlar :) birbirine benzeyen bir kaç fotoğrafıda farklı şekillerde işleyerek yükledim. Fotoğraf işlemede çok acemiyim. Çekinmeden yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

http://www.flickr.com/photos/osbaser/

3
Genel Teknik Yardım / Netleme Halkası Takıldı
« : 15 Temmuz, 2013, 18:26:17 »
Merhaba, bugün objektifimin netleme halkası bir noktadan sonra takılıyor ve ne kadar kuvvet uygularsam uygulayayım yerinden hareket etmiyor.
İlk başta ufak bir kuvvet uyguladım ve takıldığı noktadan ileri hareket ettirebildim, ama geri çevirdiğim zaman tekrar takıldı ve ne kadar kuvvet uygulasamda yakına netleme yapamıyorum.
İşin garibi normalde diyafram halkası biraz sertti ve bu yüzden A modunda kullanmıyordum. İlk takıldığında uyguladığım kuvvet sonucunda diyafram A modundan çıktı ve şimdi diyaframı eskisine göre biraz daha yumuşak geçişli hissediyorum.
Bu sıkıntı daha önce başına gelen var mı ve ne yapmam gerekir yorumlarınızı öğrenebilir miyim ?

Objektik SMC Pentax A 50mm F/2

4
Merhabalar, analogtan dijitale yeni geçiş yaptım. Analog çekerken en büyük hatam fotoğraflarımı dijital ortama almamak ve beğendiklerimi baskı olarak alıp saklamaktı. Ayrıca analoğun verdiği renk kalitesi ve beklerken yaşanan haz, beni en iyisi bu herhalde düşüncesine yönlendirirdi. Kendimi bu hobide ilerletebilecek olarak değerlendirince doğal olarak dijital bir makina almak mantıklı olarak göründü. Sizlerden ricam hem teknik olarak hemde kompozisyon olarak eleştiri yapmanızdır :) takdir edersiniz ki iyi fotoğraf çekmek için çok fotoğraf incelemek ve eleştirilmek gereklidir.






5
Yeni Pentax Sahipleri / Tesekkurler
« : 15 Nisan, 2013, 11:28:29 »
Pentax K-R model yeni makinem elime ulasti. Buyuk bir sabirla bana yardimci olan Bahattin beye sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum :) PentaxTurk Forumlari Turkiye' de buyuk bir eksikligi dolduruyor ve cok daha buyuk projelerede ev sahipligi yapacak potansiyele sahip yoneticileri barindiriyor. Hepinize tesekkurler.
Alisma surecini gectikten sonra fotograflarimla yaninizdayim.

Sayfa: [1]