İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ugurfoto

Sayfa: [1]
1
Ankara / Ynt: Ankara da Pentax satıcısı.
« : 10 Aralık, 2013, 17:28:34 »
Merhaba, arkadaşlar. Gecikmeden dolayı özür dileriz. Pentax ürünleri stoklarımıza girmiştir. Mağazamıza gelip inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkde Hızlı Kargo olan ürünler stoklarımızda mevcuttur. Fiyatların tümünde indirim yapılmıştır. Tüm Pentax severleri mağazamıza bekleriz. Saygılarımızla.
http://www.ugurfoto.com/marka/pentax.aspx

Şehit Adem Yavuz Sokak 14/3 Kızılay / ANKARA

2
Ankara / Ynt: Ankara da Pentax satıcısı.
« : 05 Kasım, 2013, 18:43:34 »
Merhaba arkadaşlar, pentax ailesine UĞURFOTO olarak katılmış bulunmaktayız. Bundan önce pentax satmamamızın nedeni, hiç bir aksesuarının, objektifinin bulunamıyor ve bizimde müşterilerimize mahçup olmamızdı. Bu eksiklikleri düzelttiklerini ve bizimle çalışma isteklerini ilettiler, bizde kabul ettik. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımızla.


Not: Şu an sitemizde güncelleme yapılmaktadır. Pentax Türkiye Mümessilinden tam stok listesi gönderilince ürün ve fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Sorularınız olursa telefon ve özel mesajla bildirebilirsiniz.


Sayfa: [1]