İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - adilekin

Sayfa: [1]
1
teşekkürler. bir soru daha;

'carl zeiss jena sonnar ddr mc 135mm f3.5'  modeli ile  'carl zeiss jena ddr mc 135mm f3.5'  modeli arasında ne fark olduğunu biliyor musunuz?

2
@alita,
carl zeiss jena sonnar ddr mc 135mm f3.5  lens satılık mı hâlâ?

3
optik fonksiyonel olarak sorun yok. görünüşü ne muhteşem ne kötü eski lens ortalaması:) müsait bir ara fotosunu ekelrim.

jupiter-9 85mm f2  hala duruyorsa, onu ben alayım artık, sonunda :)

4
merhaba,

jupiter-9 85mm f2 lensiniz optik/fonksiyonel/kozmetik açılardan ne durumda? fotoğrafı var mı?
sanırım satıştaki en ucuz lensiniz bu olduğu için bahsetmeye gerek duymamışsınız :)

5
teşekkürler  @zarifnuhut@burkkan

hâlâ umudumu kesmiş değilim, internette ilanları takibe devam ediyorum...

6
@Minuk mümkün olduğunca sık bir şekilde internette aramaya devam ediyorum..
@itasdemir o şartlarda seri numara kontrolü yapmanıza bile gerek yokmuş ama teşekkürler. sizde de aynı lens+body çiftinin bir araya gelmesi ilginç tesadüf olmuş ama normal karşılamak gerek; fena bir ikili değil sonuçta :)
@zeda3000 doğubank'a bir kez baktık fakat ne yazık ki sıklıkla kontrol etme şansım yok ki zaten sık sormak da bahsettiğiniz satıcıların yine dikkatini çeker.

tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için bir kez daha teşekkürler...

7
geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulursunuz

teşekkür ederim, düşük ihtimal de olsa bulunmasını umut etmekten başka bir şey gelmiyor elden..

8
Merhaba arkadaşlar,

29.12.2013  tarihinde evimden fotoğraf makinem ve beraberinde birkaç eşyamız daha çalındı. Polis gerekli incelemeyi yaptı. Çalınan her şeyin seri numaraları polise bildirildi. Telefonların falan bir şekilde dönme şansı oluyormuş fakat laptop, kamera vb. malzeme için polis pek umut vermedi açıkçası. Yakın bir arkadaşımın(forumdaki adı: yurgun) da daha önce bir Pentax seti biz beraberken arabadan çalınmıştı. Burada yaptığı bilgilendirme sayesinde ekipmanına tekrar kavuştu. Düşük bir ihtimal olsa da en azından buradaki arkadaşlardan birinin eline geçerse ya da buradan biri böyle bir alışverişten haberdar olursa, duyarsız kalınmayacağından eminim.

Çalınan ekipman basit bir üçgen çanta içerisinde yer alan K-7 Body ve üzerinde 40mm lens şeklindedir. Ekipman ayrıntıları:

1 adet Pentax K-7 Body  -  Seri No:3620263155339
1 adet Pentax DA 40mm F2.8 Lens  -  Seri No:0024380111002


İlginiz için şimdiden çok teşekkürler.

Sayfa: [1]