İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - susayacı

Sayfa: [1]
1
Genel Teknik Yardım / Ynt: K20D Sorun
« : 23 Nisan, 2015, 13:05:51 »
Gövde kapalı iken "OFF" menü tuşunu biraz kurcalayın ve tekrar açın... sanırım düşme etkisiyle tuşların iç dizaynı kaymış olabilir. Temennim DSLR gövdenizin düzalmesi, eğer düzelmez ise tamir bakım servisi yolu göründü.
öncelikle ilginiz için teşekkürler.
gövde kapalı iken menü tuşuna kısa ve uzun aralıklarla bastım fakat değişen bir şey olmadı. Asıl can sıkan nokta ise tekerlekle değerlere müdahale sırasında f 0.3 gibi garip değerler verip hemen sonrasında küçük lcd ekranda off yazması.
Fabrika ayarlarına döndürme imkanınız var mı? galiba yazılımsal bir sorun oluşmuş.
sanırım bu işe yarayabilir ancak fabrika ayarları için yada en azından yazılım güncelleme için menüye girmem gerekiyor diye biliyorum. fakat menüye erişim sağlayamıyorum. fikriniz için teşekkürler.

2
Genel Teknik Yardım / K20D Sorun
« : 23 Nisan, 2015, 10:38:44 »
Herkese merhaba;
K20D makinam 20 cm gibi bir yükseklikten yere düştü. Sonrasında makinayı açtığımda açılışta daha önce karşılaşmadığım '' VER: 1.04 '' yazısı çıkmaya başladı.

Hiçbir çekim modunda menü tuşu çalışmıyor ve daha kötüsü tekerleği çevirerek herhangi bir çekim değerine müdahale etmeye çalıştığımda üst lcd ekranda '' OFF '' yazısı çıkıyor.

Green moda alınca sorunsuz fotoğraf çekiyor.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. İyi günler...
 


3
Genel Teknik Yardım / Ynt: Makineden gelen garip ses
« : 29 Haziran, 2014, 01:01:33 »
Titreşim önleyici mekanizmanın sesi hocam... Hareketli bir mekanizma olduğu için salladığınızda o ses gelir... =)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha önce bu sesin gelmediğine eminim. yada bu akşam alkolün verdiği yüksek algı ile yeni farkına varmış olabilirim hocam  ;D

4
Genel Teknik Yardım / Makineden gelen garip ses
« : 29 Haziran, 2014, 00:32:35 »
arkadaşlar merhaba
k20d kullanıcısıyım ve bu akşam karşılaştığım bir sorun, daha doğrusu sorundan çok anlam veremediğim bir olay için danışmak istiyorum. Olayı adım adım anlatmak istiyorum öncelikle.  :)

Bilgisayarımın hafıza kartı okuyucusu çalışmadığı için makinemin usb kablosu ile bilgisayarıma fotoğraf aktarıyordum. Bildiğiniz üzere bu işlemi yapabilmek için makineyi çalışır pozisyona getirmek gerekli. Fotoğraf aktarımı sırasında evden acil çıkmam gerekti. Bilgisayarı ve makineyi kapatmadan evden çıktım. Eve geldiğim zaman makinenin pili bitmişti.  ::) Toplayıp çantasına kaldırayım derken makineyi ne yöne döndürürsem içinde bir parça o yöne hareket ediyor gibiydi. pilini şarj ettim ve bir kaç deneme çekimi aldım. Fotoğraflarda hiçbir sorun görünmüyor fakat makinenin içindeki bu ses devam ediyor. Ben bu işten bir şey anlamadım  ???

5
Genel Teknik Yardım / Çekilen Fotoğrafı Bilgisayarda Görme
« : 22 Haziran, 2014, 14:23:20 »
arkadaşlar merhaba.
K20d kullanıcısıyım. Çekilen fotoğrafın deklanşöre basıldıktan sonra bilgisayar ekranında görmenin bir yolu var mı ?

Sayfa: [1]