İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - tasomaniax

Sayfa: [1] 2 3 ... 9
1
pm

2
Zaman Aşımı / Ynt: 17-50 Sigma/Tamron F-2.8
« : 09 Şubat, 2015, 10:11:27 »
pm

3
Teknik eleştiri istekleri / Ynt: k-5 ile ilk panorama denemem
« : 14 Ağustos, 2013, 09:19:39 »
ufuk cizgisindeki egrilik dikkatimi cekti
bunu k5 te bulunan su terazisi ekrani ile cekim oncesinde; yada photoshopta cekim sonrasinda duzeltebilirsin:
http://www.bascek.com/2427/ps-ile-ufuk-cizgisi-duzeltme/

4
PayPal la ödeme yapayım dedim çalışmıyor galiba.
Calisiyor olmali ben paypalla yapmistim odemeyi

5
Hakikaten ben de anlamadim ya bu isi, 25tl gercekten uygun bi rakam, pentax kullanan sayisi bu kadar mi az, bir lense olan parayi verebilen arkadaslarimiz bu firsati neden degerlendirmiyorlar acaba?
Destek icin yine alinir ya bu kemer, 3 aydir 75 kemer nasil olur da satilamaz bi turlu anlamadim

6
Ben anlamadım şimdi arkadaşlar, herşey bitti kemerin örneği gönderildi ve böyle olacak diyede zaten başta yazıldı. Hani sonuca yaklaşırken farklı farklı fikirler çıkıyor. Herşey hazır kişi başı 25 TL olacak. Bunun içinde kargo masrafıda var. Bu zamanda bir kağıt gönderdiğiniz zaman kargo şirketleri 6-7 TL para alıyor. En başında fikir zaten sunuldu bir çok arkadaşımızda onay verdi bu işte emeği geçenlerde bizdeki onayı görünce hadi birlikte yürüyelim dediler ve çok uğraştılar adam akıllı bir şeyler çıkartmak için. Bu zamanda 25 TL nelere vermiyoruz ki? Şu anda eminim bazı arkadaşlar 27 sayısının 5-10 'a düştükten sonra sipariş vermeyi bekliyorlar. Ha hadi herkes öyle bekliyorsa ne olacak? Bu kemer muhabbeti uzadıkça uzayacak ve anlaşılan firmada belirli bir süre sonra yapılan teklifi bile unutacak ben size söyleyeyim. Bağlantı kurmak örnek çıkartmak iletişim kurmak o kadar kolay bir şey değil inanın bana. Hele ki organizasyon işleriyle uğraşmak hiç kolay değil insanları memnun etmek çok ama çok zor. Fotoğraf makinemizin kit lensinin objektifini korumak için bile filtre aldığımız zaman internetten 30 TL 'e denk geliyor kargosuyla birlikte. Bu hem aranılan bir kemerdi bu proje olmadan millet yana yana kırmızı Pentax askısı arıyordu. (Ben dahil.) Şimdi bir proje yapıldı ve gerçekten güzel bir fiyata ama insanlar mevcut olan sayının düşmesini bekliyor veya birşeyler buluyor. Şahsen bunca zamandır sayının 27 de kaldığına üzülüyorum. Başlangıçta bu projeyi öğrendiğimde çok mutlu oldum olacak bu iş dedim. Ve bunu hiç kimseden destek almadan (sponsor,Nar A.Ş) falan olmadan kendi paralarımızla yapalım dedik. Ve bu işin içindekiler de riske girdiler yukarıda dediğim gibi organizasyon işi hem riskli hem zor bir iş.

Elimizden geleni internette olduğumuz zaman geçirdiğimiz Forumumuz için yapalım. Bu forumlar bana çok şey öğretti ve öğretmeye devam ediyor, sadece fotoğrafçılık adına değil her türlü konuda bilgi,tecrübe ve deneyim kazandırdı. Eminim bir çoğumuz içinde öyle şeyler oldu.
Sayının düşmesini beklemeden sipariş verelim ki rakam düşsün ve inanıyorum sayı düşerse bu işe adım atanlar ellerinden geleni yapacaklar en yakın zamanda çıkarıp bize göndermek için.

Teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için.
Selamlar

Hikmet.

+1

7
Dogru, yazmissin ben dikkat etmemisim, paylastigin fotograflarda sadece pentax yazan da oldugundan sanirim. Cabani ve nedenini anliyorum Baha, fakat boyle bir kemerde farkli bir isim yazmasi promosyon goruntusu verecektir :(

8
aynen

9
Pentaxturk yerince sadece Pentax yazmali bence

10
Tesekkurler

11
Zaman Aşımı / Ynt: SATILIK SİGMA 10-20 + PENTAX K-r
« : 10 Ekim, 2012, 09:33:46 »
k-r satılmadan 10-20 satılmıcaktır..
gordum de bi ihtimal dedimdi :)
kr satilinca bilgi verir misiniz
tesekkurelr selamlar

12
Zaman Aşımı / Ynt: SATILIK SİGMA 10-20 + PENTAX K-r
« : 10 Ekim, 2012, 09:13:59 »
selamlar, 10-20 yi ayri satmak isterseniz dusunebilirim fiyat nedir

14
Genel Konuşma Forumu / Ynt: Masanda Ne Var?
« : 28 Eylül, 2012, 17:51:51 »
Ben rezil olmayi goze aliyorum  :-[

15
Genel Konuşma Forumu / Ynt: 30 kamyon 5 Cent !!
« : 04 Eylül, 2012, 11:42:31 »
E bu odeme de amerikadaki davanin neticesi iste, dogru olabilir yani :)

Sayfa: [1] 2 3 ... 9