İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Levent Evlice

Sayfa: [1]
1
Değerli forum üyeleri,
Forumu yakından takip ediyorum ve ekip olarak eleştirileri olabildiğince önyargısız değerlendirmeye çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki resmi şirket stratejilerini belirlemek ya da tartışmak için bu tip forumlar uygun zemin sunmuyor.
Eleştirilerden yaptıklarımızın burada bulunan bazı üyelerin bakış açısıyla gözükmeyebileceğini, gözükenlerin yetersiz bulunduğu anlıyorum. Bu anlaşılabilir bir durum. Özellikle sadece bir ay önce tam kadro çalışmaya başlamış bir şirket için çok şaşırtıcı da değil. Zaman içinde yapılanların daha çok çeşitleneceğini ve çok sayıda üye tarafından görülebileceğini düşünüyorum.
İlk yazıyı yazma amacım bazı üyelerin fiyat konusundaki şikayetlerini Pentax’a aktarmak istediklerini belirtmeleriydi. Baha ya da başka bir üye böyle bir yazının hazırlanıp, diğer üyelerce imzalanmasını sağlayabilirse, samimi teklifimizin geçerli olduğunu bir kere daha söylemek istiyorum.
Burada fiyat konusunda ithalatçıyı ve üreticiyi eleştirmek olumlu bir davranış, ama maalesef bizi arzu edilen noktaya götürmüyor. Mesajları üretici değil, bizler okuyoruz ve fiyat konusunda distribütör olarak olanaklar doğrultusunda en iyisini yapmak için zaten çabalıyoruz.  Son kullanıcılar tarafından kaleme alınan bir yazı bizim olduğu kadar Pentax Bölgesel Satış Müdürü’ nünde elini kuvvetlendirecektir. Sonuç elde etme konusunda söz ve umut vermek doğru değil ama bunun en doğru davranış biçimi olduğunu düşünüyorum. 



2
Değerli forum üyeleri,
Nar Teknolojinin 2015 yılı başında aldığı yeniden yapılanma kararı doğrultusunda Uygulama Uzmanı olarak birkaç gün önce işe başladım. Hayatımın büyük bir bölümünü amatör ve profesyonel anlamda fotoğraf sektörü içinde geçirdim.
Bu bakımdan forumda bu başlık altında yazılan sorunları yakından biliyorum. Kişisel olarak eleştirilerde haklılık payı olduğuna inanıyorum. Nar Teknolojinin yeni ekibinde görev alan herkes gibi bu sorunları bilerek göreve başladım. Amacımız süreç içinde bu sorunları olabildiğince çözerel Pentax’ı ülkemizde hak ettiği konuma ulaştırmak. Yazıyı uzatmak istemiyorum. Zaten Nar Teknolojinin bir, iki ayda aldığı mesafeyi burada anlatmam çok mümkün değil; zaten yapılanların etkisi kısa süre içinde kendini gösterecek, uzun yazılara gerek bırakmayacaktır.
Bence en önemli konu fiyatlar konusundaki haklı şikayetleriniz. Üretici firmanın önemli desteği olmadan başka hiçbir ülkede olmayan vergilerin etkisini yok etmek tek başına distribütörün harcı değil. Gövde fiyatları sizlerden çok bizi rahatsız ediyor. Yeni ekibimiz göreve geldiğinden beri Ricoh yönetimiyle Pentax ürünlerinin fiyatları konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Bu konuda mesafe alabilmemizde sizlerin desteğinin önemli olduğuna inanıyorum.
Bazı üyeler forumda bu konuda Pentax yönetimine Türkiye’deki durumu anlatmak istediklerini belirtmişler. Ancak yurtdışı kontaklarımız adreslerini paylaşmamızı uygun bulmuyor. Düşünce ve isteklerini Pentax ilgililerine yönlendirmek isteyen forum üyeleri yazacakları 200 sözcüğün altındaki mesajlarını 4 Mayıs Pazartesi günü oluşturacağımız [email protected] adresine e-mail yoluyla gönderebilirler. Gelen e-mail sayısına bağlı olarak belirli sayıda mesajı tercüme ederek, geri kalanını orijinal haliyle ilgili kişilerle paylaşacağız. Bana göre daha iyi ve etkili bir alternatif, forum yöneticisinin İngilizce yazacağı ve çok sayıda üye tarafından imzalanacak bir mesajı ilgili kişilere aktarmamız olacaktır Umuyoruz bu destekleriniz üretici firma yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde bize destek olur ve arzu edilen neticeye ulaşırız.
Pentaxianların lens ve benzeri ürünlerde fiyatlarımızı incelemesinin ticari yaklaşımımız hakkında fikir vereceğini düşünüyorum. Bizlerde en az sizler kadar A.B.D. ile yarışan gövde fiyatları açıklayıp daha iyi satış rakamlarına ulaşmayı arzuluyoruz.
Hepinize bol fotoğraflı ve neşeli bir yaz diliyorum.

Sayfa: [1]