İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ondert

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Pentax Aynasız Makinaları / Ynt: Yeni başlayana hangi Q modeli?
« : 25 Aralık, 2015, 12:08:12 »
söyleyim de haber ederim, renk seçenekleri belli mi

2
Pentax Aynasız Makinaları / Ynt: Yeni başlayana hangi Q modeli?
« : 21 Aralık, 2015, 14:39:08 »
Arkadaşın üye mi buraya? Şöyle favorisi birkaç örnek paylaşsa keşke. :)) O ikili objektif almanız çok isabet oldu ya.

aynen o prime lensi aldığım için ben bile çok memnunum. geldikçe kurcalıyorum aleti. kız arkadaşım üye değil buraya. şimdi varsa aynı kitten bir arkadaşım daha istiyor.

3
Pentax Aynasız Makinaları / Ynt: Yeni başlayana hangi Q modeli?
« : 17 Aralık, 2015, 01:37:33 »
aynen aynen, gayet memnun. ürün harbiden çok hoş yahu, fotoğraf kalitesi fena değil gene. insanın kendi kiloluk makinesinden sonra alası geliyo böyle bi şey.

4
Gelince deneriz Baha :) Burda da bir pentax bayiye gidip baktım. siyahı vardı sadece ellerinde. çok hoş bir şey, ufak tefek. elinde kaybolup gidiyo insanın resmen.

5
baya uzunca tartışılmış yine. ben de bulunduğum yerden, Euro bölgesinden bir örnek vereyim. evime en yakın pentax bayii burası. ufacık şehir merkezinde 2 tane pentax bayii olması bile hoş tabi.

şuradan fiyatlara bakabilirsiniz, dille ilgili açıklama yapmama gerek yok sanırım. sadece yanında "corpo" yazanlar gövde fiyatları;

http://www.limmaginefotocine.it/Listino-Pentax.html

6
teşekkürler, Baha'daki beyaz Q üzerinden anlaştık. şimdilik çok para vermekten kaçındım yeni olduğu için. Q kadar hoş duran Q-S1 vardı onun da fiyatı 2 katı kadardı neredeyse.

7
selam, MX-1 az daha büyük, ağır ve biraz da Q'nun beyazının kıza daha uygun olacağını düşündüğüm için Q'da karar verdim ben de. Q10 ve Q7 daha sportif duruyor, o klasik ve hoş hatlar onlarda yok. Q-S1 gerçekten güzel ama Q'nun 2 katı para bayılmam lazım en azından ona. Baha'yla konuşuyorum, olursa ondaki beyaz Q'yu almayı düşünüyorum.

olmazsa, elden bunu da alabilirim. 250 euro siyah Q-S1. Yeni sayılır ama tek albenisi olmayan kısmı rengi.

http://www.subito.it/fotografia/pentax-q-s1obiettivo-5-15-bologna-132442980.htm

sizler ne dersiniz?

8
K-r'ı ilk aldığımdan beri bunun söylentisi vardı. :) Sonunda çıkıyor demek.

9
bir Q-S1 bir MX-1, yahu daha tatil yapmayı planlıyoruz kalan parayla :) sendeki beyaz Q'yu kaça satıyosun Baha bir yazar mısın bana?

10
ks1 mi q-s1 mi abi anlamadım tam :)

11
K-r'dan bir iki şey gösterdim, bu arada K-r'dan hala çok memnunum. Onun dışında bilgisi yok. Bendeki gibi bi şeyle başlaması daha iyi olabilir ama olabildiğince ufak bir şey istiyo. Yarım kiloluk gövdeler + objektif taşıyacağını hiç sanmıyorum.

12
selam, Q serisini tamamen keyfi olarak seçtim. bir gün lafı açılınca "bak dedim işte en ufağı bu, iskambil kartı kadar" falan diyince de hoşuna gitti. attığım linklerdeki fiyatlar nasıl sizce?
okulda yazın yarı zamanlı çalışınca 1000 eurodan fazla kazandım ama tüm paramı oraya harcayamam tabi ki, başka planlarımız da var. Baha'yla yıllar önce Ankara'da görüşmüştük, ona da sorabilirim.

13
selam Ercan abi hoşbulduk :) ne çabuk aralardan fotoğrafımı buldun da koydun? her şey yolundadır umarım. :) benim işe ne diyorsun peki?

14
Pentax Aynasız Makinaları / Yeni başlayana hangi Q modeli?
« : 11 Eylül, 2015, 20:14:19 »
Merhaba arkadaşlar, çok çok çok uzun zamandır buralara girmemiştim. Daha önce yeşil sarı K-r modeliyle karşınızdaydım. Hala sapasağlam devam ediyor. Şimdi fotoğrafçılığa başlamak isteyen kız arkadaşıma bir hediye almak istiyorum. Gönlümde her zaman Pentax olduğu için, ve kendisi de hafif taşınabilir bir şey istediği için Q serisine bakmaya başladım. Ay sonunda 2. yılımız bitiyor, yazın da okulda çalışmıştım zaten. Elimdeki parayla ufak bir sürpriz yapmak istiyorum ona.

2 yıldır piyasadan çok uzak kaldım gerçekten. Q10 bile yoktu sanırım en son baktığımda. İtalya'da olduğum için amazon gibi sitelerden de alabilirim. 2. el olur mu bilmiyorum, o kısmını düşünmedim. Mesela 2. elde şöyle bir şey çıktı karşıma; http://www.subito.it/fotografia/pentax-q-napoli-135426279.htm

ya da böyle bir şey; http://www.subito.it/fotografia/pentax-q-s1obiettivo-5-15-bologna-132442980.htm
mesela Bologna'da olduğum için bunu direkt elden alabilirim ama düz renk.

Fakat daha açık renk olsa daha iyi olacakmış. Kısaca yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

15
havale geçicem ama birkaç arkadaşa sorayım belki alacak çıkar, en kötü ihtimal 1 tane de ben alıcam. :)

Sayfa: [1] 2 3 4