İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mertcagri

Sayfa: [1] 2 3 ... 6
1
Lens satılmıştır, konu kilitlenebilir.

2
Günceldir, 1 hafta süreyle fiyat 500TL. Forum üyelerine özel fiyattır. Ölücülerin elinde heba olsun istemem, lazım olan bir arkadaşımız alır kullanır inşallah.

3
İlan güncel, sanalpazar ilanı kapalıdır. İsteyen olması durumunda tekrar yayına alırım.

4
Günceldir, takas seçeneği sadece fujifilm x serisi lensleri ile olur(10-24 hariç).

5
  Sanalpazar yine cüzdanlara para yüklemiş, lensi sanalpazar üzerinden almayı düşünen varsa değerlendirebilir. Ayrıca sanalpazar üyesi olmayanlarda yeni üyelik ile aynı hediyeyi kazanabiliyorlar.
  Takas konusuna gelirsek de, pentax ile ilgili herhangi bir ürünle takas düşünmüyorum ; ancak fujifilm in 56mm 1.2 si ya da sony dualshock 4 kamuflaj desenlisi ile takasa girebilirim.

6
Ufaklığı üzmeyin, boynu bükük bekliyor öyle kenarda :) İlan günceldir.

7

IMGP0819 by Mert Çağrı, on Flickr

 
IMGP0818 by Mert Çağrı, on Flickr

  Çok yetenekli bir ufaklıktır. Minimal ölçüleri sayesinde k-5 i bile aynasız makinelerle kafa tutacak boyutlara getirebilmektedir. Optik olarak kusursuzdur(üzerindeki b&w filtresi hiç çıkarılmadı). Kozmetik olarak incelenmeye başladığında ufak kullanım izleri göze çarpıyor.
  Lensi tanımayanlar için detaylı bilgi;http://www.pentaxforums.com/lensreviews/SMC-Pentax-DA-40mm-F2.8-Limited-Pancake-Lens.html


  Tüm setimi satmış bulunduğumdan, elimde kalan son pentax lensidir, dolayısıyla takas teklif etmemenizi rica ediyorum. Lensi sanalpazar üzerinden kargo ve komisyonda dahil 600TL den ilana koydum, bu fiyat son olurudur, ödeme şekliyle ilgili sorular hariç fiyat ne olur gibi sorular almak istemediğimi şimdiden belirtmek istiyorum.

Telefon: 5323301560
İlan linki; http://www.sanalpazar.com/Pentax-Da-12.8-40mm-Limitedb-w-Filtresiyle__isp57077664

9
Şok bir kampanya ile :D ;

k-5+40mm: 1525TL(kargo dahil)

k-5 +135mm: 1650 TL(kargo dahil)

Bugün saat 17.15 e kadar geçerlidir. Alıcı arkadaşa bugün kargolayabilirim.

10
Çanta satılmıştır, ilan kilitlenebilir.

11
Tüm seti almak yerine gövde ve yanına bir lensi almak isteyenler için;

k-5+40mm: 1600 TL
k-5 +15mm: 2000 TL
k-5 +135mm: 1750 TL

12
Eklemeyi unuttuğum bir husus da satış önceliği konusu. Tahmin edebileceğiniz gibi lensleri satıp da ortada kalmayayım diye  önce gövde sonra lensleri satma taraftarıyım ; ancak  sigma yı tek ya da 135mm tek satma durumum olabilir. Ürünleri toplu olarak alacak arkadaşla da fiyat konusunda orta yol bir şekilde bulunur, tercihim toplu alımdan yana.

13
  Rezerve kalkmıştır. Bunun yanı sıra şu ilanı verdiğimden beri yaşadığım diyaloglar nedeniyle buraya bir yazı yazma ihtiyacı da hissettim.
  Arkadaşlar, aramızda hiç kimse tüccar değil , hayır kurumu değil hele ki enayi hiç değil. Alışveriş yaparken karşınızdakine öncelikle saygı duyun, pazarlık vs sonra gelsin.
  Bir ürünü almak istediğinize emin olmadan satıcıyla iletişime geçmek neyin kafasıdır? Tamam alacağım , kesin alıyorum, başkasına satılmasın deyip 2 hafta oyalamaktaki amaç nedir ? Hadi tüm bunları geçtim, ürün en son ne olur sorusuna fiyatı 200 250 tl aşağı çektiğim adam hala 35 40 tl lik komisyonu da benim tarafıma dahil etmeye çalışıyor. Kardeşim nakit ödeme durumun var mı diyorum, yok taksitli alacağım diyor, ee o zaman komisyon olur deyince burun kıvırıyor. Sanki banka benim, komisyon oranlarına ben karar veriyorum. Yani böyle diyaloglar içinde kaldıkça markadan da soğudum, fotoğrafçılıktan da soğudum yeminle. Araba pazarına gitsek ancak orada görürüz herhalde buna benzer muhabbetleri.
  Benim de heves edip  satın almayı çok istediğim ekipmanlar oldu, ekonomik durumumu ayarlayamadığımdan satıcı arkadaşı 1 ay hatta daha fazla beklettiğim durumlar da oldu ; ama hepsini baştan söyledim, karşı tarafın da koşullarına uygun bir çözüm bulduk, anlaştık. Yok öyleydi yok böyleydi diye oyalamadım karşımdakini hiçbir zaman. Benimle alışverişte bulunmuş arkadaşlar da bu yazıyı okursa bana hak vereceklerdir diye düşünüyorum. Ben bu kendini ticari deha sanan arkadaşlara, aynı kendileri gibi alıcılar nasip olsun diye temenni ediyor ve yazımı noktalıyorum.
  İnsanlıktan nasibini almış herkese de şu elimdeki ekipmanlardan almak istediğinde sonuna kadar yardımcı olurum, çözüm üretmek mesele değil, yeter ki karşımdaki samimiyetini belli etsin.
 
   

15
Rezerve kalkmıştır, ilan ilk şekliyle güncel.

Sayfa: [1] 2 3 ... 6