İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - metalgear

Sayfa: [1]
1
Pentax Dışı Kameralar / Sony Kullanıcıları
« : 14 Mart, 2020, 14:27:32 »
Herkese selamlar. Fotoğrafçılık camiasında canon, nikon ve pentax türk forumlarına biz de sony camiasını ekledik ve güzel bir forum açtık. Tabi sitemiz sadece sony kullanıcılarından ibaret değil her fotoğraf severe hitap eden paylaşımlarımız bulunmakta ve herkesin katkısı ile forum sitemiz daha da büyüyecektir.

Sony Alfa Fotoğraf Makinelerinin yer aldığı forum sitemizde elimizden geldiğince bütün modelleri zamanla tanıtacağız. Fotoğrafçılığa dair terimlerin açıklamaları, üye yorumları ve tecrübe birikimi ile forum sitemiz yayında. Sony Alfa ekipmanları, objektifleri, ışık sistemlerinden yazılımlara kadar bütün içerikleri oluşturduk. Üyelerimize ait galeri sayfasına ve lenslerle çekilmiş fotoğraflar kategorisine yer verdik.  Gövde ve lens öneri sayfamızda bütün üyelerimiz istediği ekipmanla ilgili görüş öneri alabilecektir.

Yeni çıkacak olan Sony ürünleri takip edilerek sitemizde tanıtımı yapılmaktadır. Forum, kullanıcı odaklı görsel açıdan gözü yormayacak şekilde kullanıcılarımıza sunuldu. Aranızdan bize katılmak isteyen olursa aşağıdaki linke sitemizi bırakıyorum. Yorumlarınız ve görüş önerileriniz bizim için değerlidir.

https://www.sonyturk.com

Sayfa: [1]