İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sezgi

Sayfa: [1]
1
Genel Teknik Yardım / Ynt: Pentax zx-50 pil sorunu
« : 20 Ekim, 2022, 14:15:04 »
   Avrupa piyasası için PENTAX MZ-50 ve Amerika piyasası için PENTAX ZX-50 adı ile üretilen filmli fotoğraf makinesi için 2 adet "CR2" model pil veya gripli ise 4 adet kalem pil ile iyi çalışan bir gövde. Ama maalesef yurdumuz piyasası eski veya tarihi geçmiş pil deposu haline geldiğinden bende bu sıkıntıları yaşıyorum.
   Yeni veya kaliteli özel pil bulabilirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz ama yaygın olarak marketlerde satılan pillere güvenmeyin, pil yüke bindiğinde iki üç poz sonra bitiyor.

Çok teşekkürler, peki bu pilden nerede bulabilirim internetten almıştım en son. Güvenilir bir yer var mı satın almak için?

2
Genel Teknik Yardım / Ynt: Pentax zx-50 pil sorunu
« : 20 Ekim, 2022, 13:53:27 »
.

3
Genel Teknik Yardım / Pentax zx-50 pil sorunu
« : 20 Ekim, 2022, 13:35:24 »
Merhabalar,
Evde eski bir Pentax ZX-50 buldum ve kullanmak istiyorum. Pilleri bitikti değiştirdim makine çalıştı ancak bir hafta içinde film alıp makineye taktığımda (bu sürede makine kapalı haldeydi) pilin tekrar bitmiş olduğunu ve makinenin açılmadığını gördüm. Bu konuda yapabileceğim ya da yardımcı olabilcek biri var mı?


Sayfa: [1]