İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kemal

Sayfa: [1] 2 3 ... 39
1
ürünler Baha arkadaşımıza satılmıştır. Hayrını görmesini dilerim. Konu taşınabilir.

2
50mm rezervedir.

3
Tamamlanan Alışverişler / SATILIK CANON 5D MII ve 50mm 1.4USM
« : 13 Eylül, 2016, 18:34:02 »
Merhaba arkadaşlar

İşlerim ve küçük bebeğim yüzünden fotoğrafçılık ile birkaç aydır ilgilenemiyorum. Canon FF bodymi bu yüzden satılığa çıkarmak istedim. Eski bir Pentax kullanıcısı olarak beni bilen arkadaşlar vardır burada. Birçok kişi ile alışverişim oldu ve sorun yaşayan olmamıştır. Bu yüzden ilanı mı ilk buraya açmak istedim.
Canon 5D mark 2 FF body ve battery grip. 3 adet pil ve şarj cihazı yanında verilecektir. Fiyat:2.100TL
Canon 50mm 1.4USM lens 500TL (kapak ve paroseleyi vardır.)
Çift BOdy takabileceğiniz omuz askısı 50 TL
Omuzdan çapraz asmalı omuz askısı 30 TL
2 Body ve 4 lens alabilen sırt çantamı da hepsini alana hediye ederim.
Fiyatlar çok çok uygun pazarlık yapmamanızı rica ederim. Hızlı satılması için bu fiyatları yazdım.

Herkese Teşekkürler ve iyi forumlar.
İsteyenlere whatspp tan foto atılır.

4
Zaman Aşımı / Ynt: Pentax K-3 ve Pentax 10-17 fish-eye
« : 25 Mart, 2015, 19:44:24 »
 :o
Ö.M. Gönderildi.

Mesaj yanıtlandı. Teşekkürler.

5
Zaman Aşımı / Pentax K-3 ve Pentax 10-17 fish-eye
« : 23 Mart, 2015, 09:23:21 »
Arkadaşlar merhaba

Geniş açıda canon da umduğumu bulamadım. Lensler de çok pahalı. O yüzden eşim yüzünden sattığım Pentax K-3 üm den yeni bir tane almak istiyorum. Tabi Pentax 10-17 de bulmam lazım. İkisi bir arada olur ve sanal pazardan ilan açılırsa süper olur :)

Teşekkürler.
iyi forumlar.

6
Hocam öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Dediğin gibi birşey alacağım zaman fiyatı ne olursa olsun en ince ayrıntısına kadar araştırırım. Ama benim için kafa karıştırıcı nokta da buradan sonra başlıyor. Mesela forumdaki ikinci el konusunu en sonundan başına kadar inceledim. Forumda ikinci el Pentax 50 mm 1.4 lens fiyatları 450-500 TL seviyesinde. Bugün hayyamda aynı lensi 350 liraya buldum. Teknik açıdan nasıldır pek anlamadığım için yorum yapamam ama kozmetik açıdan bayağı temiz görünüyordu. Forumda bile fiyatları bu seviyedeyken esnafta daha ucuzuna rastlamak insanı tedirgin ediyor haliyle.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayyam a sıkça giden biri olarak şunu söyleyebilirim ki hayyam da 350 tl ye bulduğum 50mm ile ya model vs. aynı değildir yada o lens mutlaka hatalıdır. ya AF sorunu ya da başka şey. sonuç olarak 2. el olarak onlarda o lensleri bizler gibi kullanıcılardan alıyorlar. O fiyatın altına adam alacak üzerine kar koyacak satacak. Kim satar o fiyata sağlam temiz 50mm. Manuel olmasın o lens. Hayyam da 50mm 1.4 manueller senin dediğin fiyata satılıyor. Ben hayyam da çok aradım ama AF li bir tane 50mm bulamamıştım?

7
Vallaha açıkcası henüz makina almadım.  Belirttiğim gibi nikondan geçiş yapma aşamasındayım.  K5 ii düşünüyordum ama piyasada yok diyebilirim.  K5 iis lerdede aa filtre olmaması sıkıntı gibi geliyo.  K3 pahalı :)  geriye aklımda k5 var ama fokus problemi muhabbetidir gidiyo.  O yüzden k5 dende tedirginim.  K5 in böyle bir sorunlu serisi var mı gerçektende.  Hayır öyleyse zaten k5 düşünmem.  Aslında lenslerin fokuslaması 20 adet lense kadar desteklenmiyor mu k5 de.  K5 ii çıkmazsa artık belkide k5 iis alırım. 

50 mm konusunda da FA 1.4 için FA 1.7 ye göre netliği düşük deniyor doğrumudur bilmiyorum
1.7 kullanmadım. ama aynı seri ise sadece diyafram bıçaklarının açılması farkı vardır. optik aynıdır. F serisi FA serisinden iyi diyende var. bence saçma. çok micro farklar vardır ancak. biraz fazla detay ile abartılıyor bazı şeyler. fotoğrafı çekemiyor kimisi. farklı ışıkta diğer 50mm ile daha güzel çekiyor sonra sanıyor ki diğer daha iyi ;)
ikiside iş görür bana sorarsan.
https://500px.com/kemalyazc
burada FA 1.4 ile örnekler var inceleyebillirsin istersen.

8
aslında aklımdaki FA modeli fakat 2.elini bulmak mesele. hatta sıfırını bulmak bile :) bir yandan da diyorum aşağı yukarı 50mm aynı kalite, A modelini alsam belki biraz uğraştırır ama en azından aradaki kalan farkın üstüne koyarak biraz daha iyi bir zoom lens alırım. ama baştada dediğim gibi FA modeli gönlümünde aklımında yıldızı :) satan varsa alabilirim :) olmazsa son çare A modeli gibi duruyo.
merhaba

valla bende 50mm hastasıyım. ama maalesef Pentax ta AF sorunlu bir bodyniz var ise f:1.4 de birşey çekmek istediğinizde FF veya BF sorunu olabiliyor. K5ııs veya üzeri makine varsa elinizde veya makinenizin AF si sorunsuz ise direk FA50mm 1.4 alın. çok keyifli bir lenstir. MF ile uğraşmayın. hareketli şeyleri çekemezsiniz. zoom lensler zaten ucuz pentax ta. :)

9
Arkadaşlar K5iis mi daha üstün K5ii mi?
Merhaba

İsimden de anlaşılacağı gibi K5ıı K5ııs den sonra çıktı tabi ki. Benim bildiğim K5ııs de AF sorunu tamamen çözüldü. Fiyat olarak ta K5ııs biraz daha yüksek fiyat ile satışa çıktı. Benim önerim K5ııs den şaşmayın. K5ıı ye çok rağbet olmadı. hatta K3 kullanmış biri olarak bütçeniz yeter ise K3 alın direk rahat edin. süper bir makine.

10
Şanslı bir arkadaşa nasip olmuştur. Hayrını görsün. :) Kilit lütfen.

11
şu lensi şuan şu fiyata alamıyorum ya kafayı yemek üzereyim  :'(  :)
Bende alamasam bende yerdim. ;) Anlıyorum seni.

12
vay anasını ya
ben de fiyatı yazarken aslında çok üzüldüm ama sıkışıklık işte. bir insan için kötü diğeri için fırsat oluyor. Ben bu lensi bu fiyat a görsem aynen senin yazdığını yazardım. ;)
İndirimli de olsa Alan hayrını görsün zarar ettik diye gözümüz olmaz ;) fiyat tamamen benim sorunumla ilgli. bu lens 1.500tl den aşağı ne satılır ne alınır. ben 2.500tl ye OS sini aldım Canon da.
Bu arada yurt dışına satmam şuan için. ama isteyen alıp satıp kar da yapabilir :))

13
Maddi sorunlardan dolayı foruma özel 1 haftalığına nakit 1.000TL.
iyi forumlar.

14
Hoş Geldiniz / Ynt: Selamlar
« : 16 Aralık, 2014, 07:53:17 »
Merhaba
sanırım Pentax bir nevi hastalık gibi bulaşıyor insana. (iyi bir hastalık tabi :) ) Bütçe yetersiz olduğundan bende size K-r yi öneririm. K20D ile arasında çok fiyat farkı yoktur ama imaj kalitesi çok iyidir. ;)
iyi forumlar.

15
Fiyat dustugunden dolayi degil 50-135 objectifim olmasa alirdim gercekten
eyvallah :)
Vallahi ben pentax kullanırken en çok aradığım lensti. ve aramakta haklı olduğumu da gösterdi ;)
Reklam için demiyorum. zaten lensin reklama ihtiyacı yok. ben zaten satılmamasını insanların alım gücüne bağlıyorum. yoksa çoktan satılırdı bence. :)

Sayfa: [1] 2 3 ... 39