İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - thkbr

Sayfa: [1] 2 3 4
1
Şuan için Fotoğraf Dünyası'ndan sorulabilir. İnternet siteleri hep güncel olmuyor. Telefonla arayıp sorarsanız daha sağlıklı stok bilgisi alırsınız. :) Ayrıca projelerimizden biri de sıcak stok. Yani başta en çok istek olan 5-6 kadar lensi stokta bekletmek. Bu forum üyelerine özel olacak. Böylelikle forumdan kim lens isterse taksitle ödenerek hemen kargolanabilecek. Ve yurt dışı fiyatları baz alınmaya çalışılacak. Proje, sanıyorum Ocak Şubat aylarında hayata geçmiş olacak.


inşallah inşallah  :)

2
Dediginde cok haklisin pentaxta kolay satilmiyo ama benim orda demek istedigim k-r ile uzun sure ihtiyaclarini karsilayabilecek olmasiydi. Al sat yapilacaksa guncel ve piyasasi olan makina tercihi daha dogru olacaktir.

3
"pentax forumundayız zaten pentax'tan başkası tavsiye edilmezdi." diye düşünme al k-r'yi tetiği sıkmaya başla 1100 alacaksın sora çok geçmeden satmaya kalkışcaksın satamicaksın ama k-r aldıktan sonra satma gereği duymayacaksın. ben de senin gibi yeni başlamış biri olarak kendimden şöyle örnek vereyim; ben de hem k-r hem k-5iis var açıkcası aralarında dudak uçuklatcak afaki farklar yok, ya da var; ben de yeni başlayan biri olduğumdan farkedemiyorum.

4
Tabi ki hayır. Proje tamamlanacak. Çıktık yola artık. :)

Bu hafta içinde numune elimize ulaşacak ve kemerimizin fotoğraflarını burada paylaşacağım.

"marki" nickname'li üyemiz bu proje için özel görevlendirildi. Gelişmeleri takipteyiz... 25 TL ile maliyet kurtarmayabilir. Ödeme planı talep ettik firmadan. Şu ana kadar alanlardan ek ücret talep etmek söz konusu değil. Ancak belki bundan sonra alacak üyelerden 30-35 TL talep edebiliriz.

Zam gelmeden alın! ;D

evet evet böyle bi reklam yapılsın ve herkese aynı şartlarda aynı hizmet sunulmuş olsun  ;)  :)

5
sayı 35'te kalır bizim hayaller suya düşer gibi bi görüntü var sanki? :s

6
Zaman Aşımı / Ynt: Sigma 17-70mm Lens Arıyorum
« : 18 Mayıs, 2013, 22:01:11 »
5-6 ay kadar önce aldığım çok fazla kullanma fırsatı bulamadığım temiz garantili lensim var ilgilenen arkadaşlara maille fotolarını yollayıp gerekli detayları konuşabiliriz.

7
Genel Konuşma Forumu / Ynt: Türkiye'de Pentax Satışı..
« : 25 Mart, 2013, 19:54:40 »
pentaxshop.com.tr sitesi bugün itibariyle bayağı atak gerçekleştirmiş bulunmakta ve k-5ii ve k-5iis i stoklarında göstermekte ayrıca lens satışı da başlamış görünüyor. :)  pentax adına Türkiye'de güzel şeyler olduğunun somut emareleri sanıyorum bunlar. yalnız fiyatlar bu kadar yüksek olmamalıydı bence k-5 body fiyatı bile kit lensli fiyatından yüksek heyecandan olsa gerek diyorum :D

8
Şuan evde değilim. Uygun da değilim ancak konu yorumlarını takip ediyorum ve belirtme ihtiyacı hissettim.

Bu saatten sonra projenin iptali söz konusu değil. :) Kesinlikle kemer yapılacak. 75 şart sayı değil ama 75 olursa çok rahat oluruz. 50 olsa da 40 olsa da eksik kalanı cebimden koyarak tamamlayacağım. Her şekilde kemer yapılacak. Umarım hesapta olmaya problemler çıkmaz ki şuan öyle bir problem yok. :)

evet bu ii haber gerçekten ama 22'de kalmış durumda.. konunun ilk baştaki heyecanı yokmuş gibi bu endişe verici :s eğer böyle giderse sizi çok zorlamış olacak bu durum baha bey şahsen ben de eksik kalanı cebimden tamamlayacağım durumuna elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ;)

9
50 kişi değil de imkanı olan, 2-3 makinesi olan kişiler 2şer 3'er tane alsa çok daha kolay olur toparlamak.  Şahsi fikrim bu , ha tabi ki isteyen istediği kadar alır zaten kimseye bu konu hakkında bir şey söyleyemeyiz. :)

hikmet bey haklısınız aynen ben dediğiniz gibi yaptım yalnız kimseye al diye diretemeyeceğimizden sanırım bu iş yatacak :s

10
İsim listesi güncellendi. 20 olduk. :)

75e daha cok var :s

11
Tam 10 kişi olmuşuz.

Bir kaç ödeme hatası olmuş, geri dönüş yaptım ödemesi geçersiz olan üyelere.

Ama sanirim kisi sayisindan ziyade adet sayisi burada onemli olan?

12
İsterseniz Paypal yardımıyla kredi kartı ile ödeme sağlayabilirim.

Hatta Paypal'i de ayarlayıp başlık içerisinde paylaşayım. :)

süper olur, bide bankaya gidip sıra beklemekle falan uğraşmamış oluruz :D

13
Hoş Geldiniz / Ynt: 5 Yıl Bekleyip de Neden Pentax Aldım?
« : 17 Mart, 2013, 23:40:39 »
herkese saygilar.
oncelikle benim halen bir pentaxsim yok ama kalbimde bir pentax aski var.su aralar kisitli memur butcesi ile bir k-r edinmek istiyorum ama k-5 ile k-r arasinda beni maddi yonden bukadar yoracak (teknik acidan) fark varmi bilmiyorum.daha once dslr bir makinam olmadigi icin konu hakkindada teknik bir bilgim yok.bana yardimci olrmusunuz.

öncelikle foruma hoşgeldiniz.. teknik açıdan farkı daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar ama benim k-r makinam var her ne kadar garantiye gidip sıfırıyla değişim yapılmış olsa bile kronik rahatsızlığı olduğunu duyduktan sora açıkcası soğudum. yeni başladığınız için aslında k-r çok iyi ve çok yeterli bir makina ama k-30unda en az k-r kadar iyi olduğunu duydum okudum. k-30'u da düşünün derim ben. admin bFeel arkadaşımızla irtibata geçerseniz eğer dışarıya göre daha makul fiyata alabilme şansınız olabilir. Tekrardan foruma hoşgeldiniz iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.. :)

14
Duyurular, Yenilikler / Ynt: Pentax Kemer Projesi
« : 16 Mart, 2013, 23:09:43 »
güzel fikir bence de.. en azından kapitalizme ya da canon ve nikon monopolüne kendi çapımızda bir başkaldırı olabilir :p :) hasılıkelam; baha bey benim için listeye 2 tane yazın. diğer arkadaşların da dediği gibi kupa, kalemlik vs. ürün çalışmalarınız olursa onlardan da fiyatları makul olduğu sürece alınabilir. ;)

15
Hoş Geldiniz / Ynt: 5 Yıl Bekleyip de Neden Pentax Aldım?
« : 16 Mart, 2013, 23:02:39 »
estağfirullah hocam ne hakkım var ki :) burası bilgi alışverişi yapılan ve gerektiğinde herkesin birbirine elinden geldiğince yardım edilen bir platform. öncelikle sizle tanıştığım için onur duydum ayrıca makinanızın sağsalim geldiğini duyunca da kendi makinammış gibi sevindim. :) tekrardan hayırlı olsun..

Sayfa: [1] 2 3 4