İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - demirferrum

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 08 Kasım, 2013, 08:10:42 »
Amin.
O saçma sapan teklifleri bana yapmaya başladılar :)

Yanlış anlamayın belki ben baya ucuza vermişimdir. Ama ihtiyacım oldu artık. Pazarlık illaki olur alışverişte. Sünnettir. Ancak bizim insanımız bedavacı olduğu için birde fırsatçı olduğu için yapar böyle şeyler.

2
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 08 Kasım, 2013, 00:50:28 »
Sanırım sizi saçma sapan tekliflerden kurtarmış oldum.

Allah razı olsun. Hayırlı olsun iki taraf içinde. Işığınız bol olsun...


3
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 07 Kasım, 2013, 10:50:33 »
üç adet lens 200 TL'ye satılmıştır.
Saçma sapan teklif verenler hariç herkese teşekkürler...

4
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 27 Ekim, 2013, 06:25:49 »
SMC Pentax M f/2 50 mm Hala satılıkmıdır?

Evet hepsi günceldir.

5
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 26 Ekim, 2013, 04:50:43 »
Güncel...

6
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 19 Ekim, 2013, 09:59:17 »
Günceldir. 3 objektif için istediğim rakam 200 TL (Nakit)

7
Zaman Aşımı / Ynt: Satılık Pentax Objektifler...
« : 10 Ekim, 2013, 02:26:11 »
Günceldir. Fiyati siz belirleyin:)

8
Zaman Aşımı / Satılık Pentax Objektifler...
« : 04 Ekim, 2013, 20:18:14 »
Arkadaşlar arızalı olan K-r Body olarak satıldı. Kalan ebjektifleri de satıyorum. Fiyat konusunda esneklik tabi ki olacak. Ürünlere ait fotoğrafları isteyenlere mail olarak gönderebilirim. Sürekli sitedeyim sayılır. Özel mesajlarınıza kısa süre de cevap yazabilirim. Objektiflerin hepsi temiz ve kozmik olarak iyi durumdadır. 50 mm objektifi neredeyse kullanmadım sayılır.
[email protected] adresinden de mail atabilirsiniz...

SMC Pentax FA 28-80 mm objektif + uv filtre + arka kapak - ön kapak yok (forumda ki bFeel kullanıcı adlı Bahattin arkadaşımızdan almıştım)
120 TL
SMC Pentax M f/2 50 mm objektif...+ arka kapak - ön kapak yok ( forumda ki bFeel kullanıcı adlı Bahattin arkadaşımızdan almıştım)
80 TL
SMC Pentax 18-55 mm DAL objektif... + ön kapak + uv filtre - arka kapak yok
100 TL

Herkese hayırlı alışverişler....

9
Arkadaşlar benim de herkesin düşüncesine saygım var. Bu yüzden ne servis hakkında ne kişiler hakkında bir yorum yapamam. Çünkü daha önce Pentax servisi ile işim olmadı. Ayrıca herkesin böyle bir konuda birlik olması ya da sıkıntılarını paylaşması güzel bir şey:) İyi ki servis ücretini yazmışım:))

Arkadaşlar bu arada makinemi sadece body olarak satmış bulunmaktayım. İki taraf içinde hayırlı olsun. Site ziyaretçilerinden bir abimize makineyi bugün kargoladım.

Şimdi site yöneticisi arkadaşlar izin verirse elimde bulunan 3 adet objektif için yeni bir satış ilanı açmak istiyorum...
Hepinize çok teşekkür ederim...

10
Bizim ülkemizde düşüne bir başkası daha vurur. Bu olayi bu servis için kisitlamiyorum. Ama genel olarak böyledir. Yolda kalirsiniz servis cagirirsiniz yada tamirci 15liraya değiştirdiği lastiği kalkip nasil olsa mecbur diyerekten 100lira ister. Bu bizim insanlarimizla alakali...
Bu servise gelince ben hic tanimiyorum o yüzden fazla yorum yapmak istemem ama eğer ki vergisini sunu bunu tam yapip elemanlarına hak ettiği maaslarini sigortalarini yada haklarini veriyorsa eyvallah. Aldiği ücret anasinin ak sutu gibi helal olsun. Ama ülkemizde bu şekilde calisan firmalarda parmakla gösterilecek kadar az.
Bu hobinin her ne kadar pahali olduğunu bilerek yapsakta sonuçta biz de insaniz. Kimisi başka şeyi sever bizde bu hobiye gönül verdik napalim:)
Ayrıca benim günlüğüm 50 lira. Hal böyleyken ben bu hobiden vaz mi geceyim? Bu hobiyi sadece parasi olanlar mi yapar? Yada yapiyorsan bedelini hak ediyorsun gibi bir mantik mi var?
Bizim içimizde ki insanlık ölmesin yeter.. Para, servis yetkisi vs bunlar gelip geçici şeyler. Servisin yetkisi bittiğinde geçmişte yasadiklari iyi yada kotu mutlaka karsisina cikacaktir.
Ben atamasi yapılmayan bir ogretmenim ve günlüğüm dediğim gibi 50 TL... Bilgi kazanmak kolay değildir. Ama bilgiyi gereğinden fazla parayla satmak yaziktir, gunahtir.
Tüm arkadaşlara yorumlari için çok teşekkür ederim...

11
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla teknik servis konusunda biraz sıkıntı var. Ama yapacak bişeyde yok aslında. Ya yaptırcaz yada elimizden çıkarcaz. İşin gerçeği arızalı ürün satmak hoş bir durum değil ama benim yaptırma durumum olmadığı için satmak zorundayım biraz da:(

@bFeel arkadaşımıza çok teşekkür ederim ilgisinden dolayı. Onun uğraşları sayesinde işçilik masrafı 100 TL'ye indi. Yani makinemin yeni masrafı 165 TL + 100 TL... Toplamda 265 TL gibi bir ücreti var.

Satın almayı düşünen arkadaşlara benim de bir ikramım olacak..

Herkese iyi alışverişler ve iyi çalışmalar...

12
Sunay ustaya benim de bir kere işim düşmüştü, iş olmadı çözüm üretememişti. Fakat yaklaşımı gayet iyiydi. Gerçi araya para işi girince bırak arkadaşlığı karı kocanın arasını bile bozuyor. :(

Haklısınız hocam. Para her kapıyı acar demeleri boşuna değil galiba..


13
Sunay beyle görüştüm. 150 lira işçiliği 100 liraya düşürebilirmiş. Gövdede ki SR nedeniyle mekanizma yorucu ve süre olarak zaman alıcı bir şey olduğundan fiyatı daha da indirmek istemedi. Ama istek olursa sadece yedek parçayı verebilirmiş. Tanıdık bir yer, yada fiyattı daha cazip başka bir yerde de yaptırabilirmişiz.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Ben ve arkadaşlara duyuru niteliğinde olsun:)

14
1- K-r'lerde kronik bir problem. :( Garantili ürünler istisnasız 1-1 değişim aldılar hep ama TR garantili olmayan ürünler ne yazık ki ücrete tabi oluyor. :(

2- 150 lira işçiliğe çokta kızma hakkımız yok gibi. Yani adı üstünde işçilik, emek kısmı. 300 lira derse 300 liradır. :) Biri de çıkar da derse bize "Ne yapıyorsun ki altı üstü bir düğmeye basıyorsun." haklıdır o zaman. Yetkili teknik servis olmak için eğitim alıyorlar, seminerlere katılıyorlar. Ama 150 lira çok diyorsak da Sunay beyle konuşuruz. PentaxTürk olarak hep hatırımız vardı ona. Belki gene bir jest yapar. :) Yarın olsun bakalım...

3- Bora Teknik İzmir Caddesi tarafında olan değil miydi? Eğer orasıysa ne yazık ki orayla ilgili düşüncelerim olumsuz. Sakarya Caddesi tarafında bir yer vardı (2 yerin ismini de hatırlayamadım şimdi.) eğer oradan bahsediyorsanız da bir objektif vermiştim...... vermeseymiştim. :))

Bizim ki kizmak değil de biraz eleştiri diyelim. Haklisiniz emek var isin içinde ama bizde bu isten para kazanmiyoruz ki hobi amaçli diyelim. Ancak katildiklari seminerler, eğitimler vs. onlara giderken herşeyi firma sağlıyor. Simdi derlerse ki ücret 500 yine de yapacak bisey yok. Ya yaptircaz yada..

15
Sun dijital'e de suç bulmuyorum ki... Ben olsam 500 isterim...  Başka yer de yapmıyor nasılsa... Çöpe de atamaz...  >:(  >:(  >:(

Gerildim yemin ederim...  >:(

Nikon ankara servisine mail atmıştım sensör temizliğini nasıl yapıyorsunuz neyle yapıyorsunuz vs diye, 2 gündür arıyorlar bilgi vermek için...

Çıldırmamak elde değil... Bizdekiler de 150lira işçilik istiyorlar...

Koca arabanın motorunun söküp takmaya o kadar almıyorlar arkadaş yaaa...

Valla hocam ne diyim, bilemedim. Kullanıcılar olarak biz mi haklıyız yoksa servis olarak onlar mı haklı bilemedim...
Ama tek el olmaları bazı şeyleri açıklıyor bence..

Sayfa: [1] 2 3 ... 5