İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - efe593

Sayfa: 1 [2]
16
Genel Fotoğraf Paylaşımı / Ynt: Portre Çalışmaları
« : 15 Şubat, 2014, 13:05:57 »
Teşekkür ederim , sitede portre konulu başka bir paylaşım yeri mi var ? Sizin de portre çalışmalarınızı görmek isterim fikir sahibi olmak için , fotoğrafları buraya yükleme amacım , yorumların bana yön vermesi , kendimi geliştirme , artıları eksileri bilme , acaba photoshopu çok mu abartmışım , bunları bilmek içindi .
oncelikle gayet guzel çalışmalar. Ellerinize sağlık. Hangi lensi kullanıyorsunuz acaba?

17
Zaman Aşımı / SMC PENTAX f 1.7 50mm manuel lens
« : 06 Şubat, 2014, 22:25:15 »
Smc pentax m f 1.7 50mm lensim satiliktor.  GayetTemiz ve sorunsuzdur


FIYAT: 100 Tl

18
Bu lensi onerir misiniz? Genellikle portre çekeceğim. Odaklama hızı nasildir? Ne tur foto çekimlerinde is yapar?

19
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: F yada FA 50 mm aranıyor.
« : 26 Ocak, 2014, 18:53:33 »
Objektif  bulundu, konu kilitlenebilir. Teşekkür ederim.

Hocam hangi lensi nekadar a buldun?

20
Genel Konuşma Forumu / Ynt: 2020 Olimpiyatları
« : 09 Eylül, 2013, 00:55:34 »
Sevmek lafla olmaz. Ayrıca siz kim biz kim. Hepimiz aynı gemideyiz. Genel olarak ülkemizde malasef şahsi mefeatler ülke mefeatlerinin önünde. Japonlar ise ülke menfeatlerini her şeyin üzerinde tutarlar. İki tane atom bombasından sonra bu sayede ayağa kalktılar. Japonlarla kıyaslarken bunu kastetmiştim. Birbirimize saygı ve tahamülümüz yok. İşimiz gücümüz bizim gibi düşünmeyen insanları ötekilerştirmek. Burada yazılacak çok şey var ama bu tartışma çok uzar onun için burada kesip iyi akşamalar diliyorum.

Onların ülke sevgisi palalarla adam kovalamak olduğu için şaşırmamak lazım.

21
Genel Konuşma Forumu / Ynt: 2020 Olimpiyatları
« : 08 Eylül, 2013, 10:55:21 »
Maalesef size hiç katılamıyorum Bahattin bey,

bu güne kadar iki kez olimyipat düzenlemiş Yunanistan'dan bana bir kaç tane akılda kalan sporcu ismi sayabilir misin. sonuç kocaman bir sıfır. Neden çünkü bu işin sporcu geçmişi ile falan hiiiiiç alakası yok, şöyle bir hafızamı yokladım da hmmmm japon sporcu atletizm, yüzme, güreş, boks, yok gelmiyor aklıma bir şey, ben mi çok yaşlandım siz sayabilir misiniz acaba belki hatırlamama yardımcı olursunuz. sanmam. çünkü bu işler organize işler.

tabii ki oraya sporcular da gidecek, siyasiler de, toki yetkilisi de gidecek, çünkü 19.2 milyar $ lık bir yatırımdan bahsediyorsunuz ve bunun önemli bir bölümü inşaat sektörünü ilgilendiriyor. Kendin(m)izi bu kadar küçük görmeyin. Sanmayın ki s(b)izde olan bir eksiklik yüzünden bunu kaybettik, tamamen siyasi ve politik nedenlerden dolayı bunu kaybittiğin(m)izi rahatlıkla söyleyebilirim. Üstelik finalde en zayıf olan kazandı. Üstelik nükleer sızıntıı devam ediyorken. Şundan emin olun ki, şartlar eşit olsaydı da, onlar kadar alt yapı üst yapı vs. bütün sorunları çözmüş olsaydık da, onlardan daha fazla sporcumuz olimpiyat geçmişine sahip olsaydı da, hatta onlar 3 kez düzenlemiş olup biz hiç düzenlememiş olsaydık da finalde kaybedecektik, bunu görün artık, bu işler masa başı işler, hele ki öyle ortadoğunun liderliğine soyunacaksın, dünya arenasında söz sahibi olmaya kalkacaksın, dünya siyasetinde sivrileceksin... ağzınla kuş tutsan yedirmezler sana. bu dediklerimi yaşlarınız ilerledikçe daha çok anlayacaksınız.

bence hiç komik değildi sunumlar, tam da adam gibi bir sunumdu, Ülkemle gurur duydum, biz ezik bir millet ve ezik bir ülke değiliz, sadece artık onlar çok komik olmaya başladı.



Işte bu mesaja gülünür.

Afedersiniz video tanıtımında rihanna'ya vokali yapan ezan sesi değil miydi? O çok değerli,hep arkalarına sığındıkları başörtülü biri bile olmaz mı? Kim ne derse desin bunların işi gücü rant peşinde koşmak.

Hala siyasi diyorlar bide.Bahattin'in  dediği gibi rezil olmaktan başka bişey olmadı ki. Bide diyorlar ki 7 senede metroları inşa edeceğiz.30-40 senede yapılan sistemleri 7 senede  yaparsan,Olimpiyat günü de çöker orası herhalde.

İyiki diyorum alamadık iyiki.Yakın bir zamanda büyük bir deprem olması olağan bir şehirde konutların yenilenmesi,hastanelere yatırım yapılması gerekirken gidip oimpiyat'a harcayaak.
Şaşırmadım tabii ki adamların dini imanı para olmuş.Ölen vatandaşının üzerinden mezhep ayrımına gidenlerdern,destan yazdık diyenlerin elinde kaldığı için çok mutluyum!

Alsaydık şayet p.tesi yeni zamlar çoktan hazırdı.

22
Genel Konuşma Forumu / Ynt: İDDAA ve AT YARIŞI TAHMİNLERİ
« : 27 Ağustos, 2013, 18:16:35 »
Süüpper bir kupon daha :)  Toplam 16 TL



 Hocam senin genelde kuponlar böyleyse cokta sasırmamak lazım  :D 3 tane +7 ne ya :))

23
Genel Konuşma Forumu / Ynt: İDDAA ve AT YARIŞI TAHMİNLERİ
« : 27 Ağustos, 2013, 00:10:22 »
İddaa dan mail geldi. Bana özel ödül verceklermiş. :)

Hocam bozma hemen moralini böyle bu işler :) Ama allah belasını versin böyle iddaa'nın. :(

24
Genel Konuşma Forumu / Ynt: İDDAA ve AT YARIŞI TAHMİNLERİ
« : 26 Ağustos, 2013, 02:19:44 »
Bol şans. İlk kuponda rezil oldum :)  bu günlerde takımları iyi çözemiyorum demekki. Arada 50-100 TL alıyorum zarar etmiyorum işte.
Ilk haftalar daha olur oyle.Yolunu buluyosan iyi o halde devam devam :)

25
Genel Konuşma Forumu / Ynt: İDDAA ve AT YARIŞI TAHMİNLERİ
« : 25 Ağustos, 2013, 22:50:44 »
Bende tam tersi sadece tek maçlara oynarım.Yarın ki manunited-chelsea maçına united'a lensten gelen 200tl'yi yatırdık. :D

26
SMC Pentax-M 50mm F1.7 veya SMC Pentax-A 50mm F1.7 arıyorum.PM

Sayfa: 1 [2]