İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - drgunaydin

Sayfa: [1] 2 3
1
Pentax K10 D,FA 80-320 mm Lens,P Çekim modu (MFT seçimli),1 /1000 Enstantene,11 Diyafram,400 Asa
Güzel seyirler dilerim,saygılarımla.
http://www.fotono1.com/fotoyeni/454109

2
Benim makinamda noise reduction herzaman aktiftir.
Fakat, bu fotograf 400 asa'da dolgu flash kullanılarak çekilmiştir. Yüksek noise beklenmediği için muhtemelen makina kullanmamıştır.

3
FotoNo1'de Kastomu Fotograf Sanatları Derneği ve üyeler tarafından günün fotografları arasında seçilen fotografımı sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.fotono1.com/fotoyeni/451451

4
Mersin Fotograf Derneği tarafından günün seçimi içinde yer alan Mimari çekimim.
http://www.fotono1.com/fotoyeni/450364

5
Bende birkaç İlave yaparak olayı çeşitlendireyim.

6
İstanbul/Fener

7
Eminönü/İstanbul

8
Hafta sonu Eminönü, Fener/Balatta güzel bir gün geçirdik.

9
Güzel kontrast fotograflar elinize sağlık.

10
Jpg.2020 Fotograf Güzel Eline Sağlık.

11
Burada bahsettiğimiz Debug menü (Hata Ayıklama Menüsü)uygulaması Pentax K10D ler içindir.
Ayrıca sorunu olan Kx, Kr serisi makinalar için Google arama satırına Pentax Kr veya Kx Debug menü yazarsanız benzer uygulamaların olduğunu göreceksiniz.
Bir birlerine benzer uygulamalarda kullanılan dosya adları veya menüye giriş sırasındaki prosedürlerde küçük farklarla AF sorununu kendiniz çözebilirsiniz.
Kolay gelsin.

12
Sorununuzu çözdüğünüze sevindim;
evet dediğiniz doğru ama 1.11 versiyondan sonra 3 kez versiyon değişti makinede oluşan sorunlar (en önemlileri: SDM serisi lens kullanacaksanız,Flaş kullanımındaki Pozlama hataları ve geniş kapasiteli kart kullanım sorunları gibi) en son versiyonda giderilmiştir.
Bilgilerinize sunulur.
Kolay gelsin.

13
Bu uygulama Versiyon 1.31 için yapılandırılmış olduğu için işlemi yapamıyorsun telaş yapma, önce versiyon yükseltme işlemi yapmalısın.
Sonra DEBUG menüye girip AF ayarlaması yapabilirsin.

Önce pilini tam dolu hale getir.
Byfeel bu sitede Firmware listesini yayınlamış oradan 1.31 versiyonu ait k10e131w adlı zipli dosyayı açarak ortaya çıkan FWDC162B adlı dosyayı, zipli değil dosyanın kendisi ise bu dosyayı yeni formatlamış boş bir SD karta kopyala ve kartı makinana tak kapağını kapat.
Sol elinin başparmağıyla menü tuşuna basılı tutarken aynı anda makinanı aç. Şimdi firmware update ekranı LCD'de, şu anki makina versiyonu 1.0 ile güncellenecek versiyon 1.31 gözükecek ve senden versiyon günçellemesi için müsade isteyecek onay ver.
Bu işlem sırasında kesinlikle makinayı kapatma ekranda herşey tamam (update complete succesfull) ibaresi çıkıncaya kadar bekle sonra makinanı kapat ve kartı çıkar.Sonra yeni bir kart koyup makinanı tekrardan kullanımın için açabilirisin.
Bu yapılan işlemle makina enson firmware versiyon 1.31 durumuna güncellenmiş oldu.

Bundan sonra DEBUG menü işlemini yapabilirsin.

NOT:EĞER BURADAN DOSYAYA ULAŞAMAZSAN PENTAX SİTESİNİN SUPPORT SAYFASINDAKİ K10D' AİT FİRMWARE UPDATE BÖLÜMÜNDEN SON VERSİYON 1.31 İNDİRMEN GEREKEBİLİR.

14
Yuvacık sırtlarında bir bahar çoşkusu

15
Sapanca gölünde hafta sonu su kayağı etkinliği

Sayfa: [1] 2 3