İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - CMLKK³

Sayfa: 1 ... 32 33 [34]
496
Duyurular, Yenilikler / Ynt: PentaxTürk Yeniden Yayında!!
« : 27 Temmuz, 2011, 15:06:56 »
Hadi bakalım tekrardan hayırlı olsun herkese :)

497
Merhaba arkadaşlar bu konuyu siteden genel isteklerimizi,yöneticilerden ve kullanıcı arkadaşlardan isteklerimizi yazmamız için açtım her türlü istek ve eleştirimizin(kırıcı olmamak kaydıyla)değerlendirileceğine inanıyorum o zaman ben kendi istek ve eleştirilerime geçiyorum.
1.)Sitede sorun olmadan önce Ercan abiyede demiştim photoshop artık bir vazgeçilmez bunun üzerinede eğilinmesi taraftarıyım özellikle Raw işleme ve incelikleri gibi bu konuda yetkili ve bilgili arkadaşların direk kendi çekimleri veya yorumları(fotoğrafın ham hali ve işleme tabi tutulmuş hali ve yapılanlar)gibi bir konunun gerekli olduğunu düşünüyorum.
2.)Makinelerin sadece spesifik yönlerini oraya yazmak yerine(ccd,cmos,10 mp,4fps vs.) direk kullanıcı incelemeli bir fotoğraf makinesi incelemesinin daha yararlı olacağı kanaatindeyim(videolu inceleme ve kullanıcı yorumu).
3.)Aynısını objektif incelemeleri içinde düşünüyorum söz gelimi "off bea f/2.8 çok kral olmuş" yerine farklı diyafram aralıklarında aynı yerin çekimi ve aynı sınıftaki objektiflerle sağlıklı kıyaslanmasının üstteki yorumdan daha sağlıklı ve bilgilendirici olduğunu düşünüyorum tabi yine kullanıcı incelemesi istiyorum diğer sitelerdeki incelemeler beni buradaki gerçek kullanıcıların incelemeleri kadar alakadar etmiyor.
4.)Yine Donanımhaberdeki "Sıcak Fırsatlar"tarzı bir başlığın buradada olmasını istiyorum ama burada daha çok objektif gövde aksesuar olacak tabiki diğer fırsatlarda olmalı ama yoğunluk foto ekipmanları için olmalı sahibinden,sanalpazar,gittigidiyor,fotokritik veya diğer sitelerdeki anlık uygun fiyatlı ürünleri ihtiyacımız olmasada paylaşmalıyız diye düşünüyorum bize olmasada illaki başka birinin işine yarar.
5.)Arkadaşların daha önceden yazdığı gibi site içi kaynaşmanın olması gerekli diye düşünüyorum bunun için gerekli çalışmalar olması için her üyenin aktif rol alacağını düşünüyorum.
6.)Yine olası soru ve problemler için o sorun yaşanan gövde veya objektif sahiplerinin daha duyarlı olması gerektiğini düşünüyorum(lütfen bundan kimse alınmasın sadece diğer sitede bu pek böyle değildi ondan yazma gereği duydum).
Şimdilik aklıma gelenler bunlar dahada gelirse ilave ederim :)Herkese kolay gelsin.

Sayfa: 1 ... 32 33 [34]