İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - workshot

Sayfa: [1]
1
İstanbul / Caz Fotoğrafları Atölyesi
« : 29 Mart, 2012, 10:25:59 »
Workshot , bu atölyesinde “Caz Fotoğrafları” adlı kitabı ile Dave Holland’dan Jan Garbarek’e Wyton Marsalis’ten Nana Vasconcelosa kadar pekçok önemli caz müzisyenin portreleri içeren kitabı ve radyolarda yaptığı caz programlarıyla takdirleri toplayan Leven Öget’i konuk ediyor..
21-22 Nisan Tarihleri arasında gerçekleşicek bu atölyede 21 Nisanda Taksim Aksanat’da verilecek seminerin ardından 22 Nisan pazar günü İstanbul Live sahnesinde Caz davulcusu Olgun Acar ve Gitarist Erdem Helvacıoğlunun bizlere özel sunacakları performansları fotoğraflayacağız.
Levent Öget Bu atölye sırasında bizlere seyirci koltuğundan, değişen sahne ışıklarına kadar pek çok zor şartlarda nasıl güçlü fotoğraflar çekilebileceğinin tekniklerinin yanısıra kendi deyimiyle “gözün doyum noktasın”daki anı yakalamanın sırlarını bizlerle paylaşacak..
Kayıt ve Bilgi için [email protected] / 0 212 231 72 75
www.workshot.com.tr

2
Workshot’ ın 31 Mart / 1 Nisan tarihlerinde gerçekleştireceği atölyenin konuk fotoğrafçısı Patricia Willocq bugüne kadar pekçok profesyonel fotoğrafçının hayalini kurduğu hedeflere ulaşmış bir fotoğrafçı endenozya, tayland, bali, irlanda, uganda, yeni zellanda, güney amerika, malta ve daha saymakla bitiremeyeceiğimiz pek çok ülkeyi gezip objektifinden yansıtmasının yanısıra fotoğrafçılık kariyeri için en tepe noktalardan bir olarak görünen Getty İmages’in kontrat yaptığı çok az sayıdaki fotoğrafçııdan biri..
Patricia bu atölyede katılımcılarla birlikte geçekleşitireceği ilk gün studioda bebek fotoğrafları ve ikinci gün ise dış mekanda aile çekimleriyle katılımcılarımıza farklı bir deneyim yaşatacak..

3
Bir sonraki atölyemizi ulaşım+konaklamalı yapalım bari :)

4
İstanbul / Aleksey Dovgulya Masterclass Fotoğraf Atölyesi
« : 01 Şubat, 2012, 14:00:40 »

Mart ayında sizlere yeni, renkli ve heyecan verici teknikler içeren bir atölyeyi duyurmaktan dolayı çok mutluyuz.
 4 Mart Pazar Günü İstanbul'da gerçekleştirilecek Aleksey Dovgulya Fashion Photography Masterclass etkinliğinde Aleksey bizlerle Işık teorisi ve yarattığı ışık formlarında kullandığı aksesuarları, Flash ve Holagen ışıkları karıştırarak oluşturduğu tekniklerinden renkli geller ve sis makinasıyla oluşturduğu efektlere ve portre retouch konusunda uyguladığı photoshop tekniklere kadar geniş bir yelpazede bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşacak.
 Rusça simultane tercüman eşliğinde gerçekleşecek atölyeye Uygulamalara eşlik etmek için bir yabancı model, profesyonel, saç, makyaj sanatçıları ve moda editöründen oluşan profesyonel bir ekip bizlere eşlik edicek...
Aleksey Dovgulyanın verdiği atölyenin backstage görüntülerini içeren video ve kısa kurs içeriğini ekte görebilirsiniz.


Atölye Programı
 Saat 10:00 Studio Işığı teori ve Işık Aksesuarların Tanıtımı
 Saat 11:00 Beauty Portrait Çekimi (Pratik)
 Saat 12:00 Öğle Yemeği ve Mola
 Saat 13:00 Arka Plan Aydınlatma Teknikleri
 Saat 14:00 Flash ve Holagen Işıkların karıltırılması
 Saat 16:00 Sis Makinası ve Geller
 Saat 17:00 Highend Photoshop Teknikleri


Kayıt ve Detaylı Bilgi için: [email protected]  Tel: 0212 231 72 75
http://www.workshot.com.tr/?portfolio=aleksey-dovgulya-fashion-masterclass

5
Fransanın en ünlü fotoğraf ajanslarından olan kaptive tarafından temsil edilen belçikalı fotoğrafçı Guillaume Kayacan 3 ay içinde 600 den fazla modeli fotoğrafladığı http://3bigmamas.tumblr.com/ bloguyla ilgiyi üstüne çekiyor.
Guillaume Kayacan bu atölyesinde bize bu projeyi hazırlarken kulandığı tüm teknikleri ve Studio ve Doğal Ortamlarda Model Fotoğrafları çekmenin inceliklerini tüm detayları gösterecek
2 profesyonel modelinde katılıcağı bu 2 günlük atölyede öğrenciler öğrendikleri teknikleri uygulamaya koyarak aynı zamanda yaptıkları çekimleri 2 gün paylaşışacak en iyi saklanmış photoshop sırlarıyla bu heyecan verici çekimin tüm aşamalarına hakim olucaklar

Kayıt ve Bilgi için:0 212 231 72 75[/b][/font]
www.workshot.com.tr

Sayfa: [1]