İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - thuringwethil

Sayfa: [1] 2 3 ... 5
1
Ben Sirkeci'de bir handan almıştım aliexpress fiyatının biraz üstünde bir fiyata. Şu Koska'nın karşısındaki hanın üst katında bir yerdi, şarj aleti ve pil satıyorlar. Pili gösterirseniz şarj aletini veriyorlar hemen. Bir sıkıntı da yaşamadım bugüne kadar.

2
Selamlar herkese, pentaxforums.com'dan bir üye biraz önce bana bir mesaj gönderdi. Birkaç saate uçağa binip İstanbul'a geliyormuş. Bilen biriyle gezmek iyi olabilir diye böyle bir yardım istedi. BU hafta biraz yoğunum ben, o yüzden olumlu cevap veremedim ama en az bir ay kalacakmış sanırım, sonrasında görüşebiliriz dedim. Başka tanıdığın Pentaxianlar var mı görüşebilecek olan dedi ben de forumu önerdim ama türkçe olduğundan pek bir şey anlamadı haliyle. Onun için açıyorum başlığı, hatta şimdi üye de yaptım foruma. İlk birkaç gün otelde kalacakmış sonra oda kiralamak istiyormuş, böyle bir tanıdığınız varsa onu da iletebilirsiniz belki. 

3
Genel Film Dünyası / Ynt: Banyo + Tarama + Baskı
« : 21 Mart, 2016, 13:34:17 »
Ben renkli banyosunu İstanbul'da Murat Ticaret'te yaptırıyorum. 12 liraydı diye hatırlıyorum yüksek çözünürlüklü tarama ile. Renklileri biriktirip Ptt kargo ile oraya gönderebilirsiniz bence, internetten gönderiyorlar taradıklarını, negatifi de yine kargoyla. Fazla film olduğunda daha uyguna gelebilir, hem de kaliteli iş yapıyorlar.

4
@Lupara
Ben zaten burada siyaset yapılsın gibi bir şey demedim, yüklediğim fotoğrafın altına yorum da yazmamıştım. Ki paylaştığım partiyle tamamen zıt başka bir partinin de sloganı ile ilgili bir fotoğraf çekmiştim, onlara bayıldığımdan mı? Hayır ama sloganlarıyla değişik bir kompozisyon olduğunu düşünmüştüm.

Fotoğrafla ilgili bir sitede hoşuna gitmeyen bir fotoğraf gördüğünde bir alttaki fotoğrafa bakabilecek kadar olgun olalım bir zahmet.

5
Açık konuşayım ben bu konudan baya rahatsız oldum, yalnız mıyım bilmiyorum ama umarım değilimdir. Daha önce paylaştığım bir fotoğraf için (bir siyasi partinin ismi yazan balon fotoğrafıydı) silinmişti, o zaman da epey rahatsız olmuştum, Baha ile mesajlaştığımızda tekrar yükleyebileceğimi söylemişti ama ben konu uzamasın diye yüklememeyi tercih etmiş ve konuyu kapatmıştım

Buradaki konu için de, bir maili spam olarak işaretlemenin ne demek olduğunu herkes bilmek zorunda değil bence, ben bilmiyorum mesela. Zilyon tane sırf okumak istemediğim için spam olarak işaretlediğim de mail adresi var, reklamlar falan gibi. Daniska'nın yazdığı mesajdan da, onun da spam olarak işaretlemenin ne demek olduğunu pek bilmediğini anlıyorum ben (mesajın sonunda smiley falan var). Aldığı tepki ise epey sert.

Daniska'yı da, Baha'yı da tanımıyorum. Genel olarak forum denen aygıtlara yönetim-admin-mod gibi hiyerarşik konumlar olduğundan pek ısınamıyorum, burada da rahatsızlığımı dile getirmesem içimde kalacaktı.

6
Sorular, Öneriler, Hata Raporları / Ynt: Pentaxturk Mobil
« : 12 Mart, 2016, 00:24:27 »
Tapatalk kullanıyorum ben forum için, başka forumları da takip edebildiğinden epey faydalı bence.

7
Canon'un 50mm'si günde 10 tane satıyorken Pentax'ın 50mm'si 10 günde bir tane satıyor. Böyle olunca da kar edebilmek için Canon satan %10 kar (rakamı atıyorum) koyuyorken Pentax'ı satan %100 koyuyor. Bu kısır döngü değişecek gibi de durmuyor ne yazık ki.

9
Genel Fotoğraf Paylaşımı / Ynt: Bugünden Bir Kare
« : 24 Şubat, 2016, 23:28:41 »
https://vimeo.com/156450284
İlk defa timelapse denedim. Sabır işiymiş :)

10
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: Alınık Pentax K-30
« : 28 Ocak, 2016, 01:20:25 »
Yanlış hatırlamıyorsam Sirkeci'de bir dükkanda temiz bir ikinci el vardı. (Fiyatını hatırlamıyorum ne yazık ki). Koska'nın karşısında kalan dükkan ama isminden emin değilim.

11
Sen burda komple yanilmissin benim hic 50m a1.7 im olmadi iyi gunler

12
Ben o başlıkta da yazmıştım, ne bu kullanıcıyı ne de ondan alım-satım yapan diğer kullanıcıları tanırım. Ama aynı kişinin hem alınık 50mm A1.7 ilanını, hem de satılık ilanını görünce küçücük forumda sinirlenmemek elde değil. Aynı kişi, aynı lens için alıcı ilanında 150-200 isteyenler yazmasınlar bile diyor, (o başlıkta da mesaj silinmişti diye anımsıyorum ama yanılıyor olabilirim), bir başka başlıkta yine aynı lens için 190 lira istiyor. Yine başka bir başlıkta bir lensi 50 liraya alıyor, üzerinden bir hafta geçmiyor, aynı lensi kendi ilanında 100 liraya görüyoruz, bana zaten kargoyla 80'e gelmişti diyor bir de üzerine.

Şurada bir avuç insanız zaten, burada ilanı olan bir lensi bir fiyata alıp, bir hafta geçmeden iki katı fiyatına ilan açmak bence buraya uygun bir davranış değil.

13
Etkinlikler / Ynt: PentaxTürk Yeniyıl Çekilişi
« : 15 Ocak, 2016, 22:31:11 »
Makinenin m modunda cekebilirsiniz.

14
Etkinlikler / Ynt: PentaxTürk Yeniyıl Çekilişi
« : 15 Ocak, 2016, 18:55:05 »
Basili kalan tus filmi geri sararken basmaniz gereken tus. Icinde film yokken deklansor tusuna bi etkisi var mi bilmiyorum açıkçası ama var basilmadigina gore. Sol ustteki tusu yukari cekip arka kapagi acarsaniz o tusun duzelmesi lazim ya da birkac kere film sarar gibi yaparsaniz.

15
Etkinlikler / Ynt: PentaxTürk Yeniyıl Çekilişi
« : 15 Ocak, 2016, 18:44:10 »
Hocam deklanşöre her bastiktan sonra sag ustteki film sarma butonunu saga dogru cekerek filmi sarmalisiniz, yoksa deklansore basamazsiniz.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5