İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - kemal

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 39
16
Evet ağırlık fazla. Ama ben hiç rahatsız olmadım bu lenslerin ağırlığından. Canon aldım mark 2 ve grip var yine de gezerken 70-200 takıyorum :D
Ama fark yaratıyor yani nasıl takmıyım. ;)

17
Tipik pentax piyasası işte. Öldürüp hatta üstüne suyunu çıkartıp kenara atmadan birşey alınıp satılmaz.
Maalesef Suha aynen öyle oluyor.
Neyse şimdilik halen güncel diyelim bakalım. Hangi şanslı arkadaşa nasip olacak.
1.200 tl ye süper kondüsyon da 70-200 gel vatandaş :D

18
Mis gibi Sigma 70-200 var soran bile yok. aşırı durmuş galiba piyasa. varmı bedava versem isteyen :)
Çöp değil arkadaşlar. Temizlik yaparken yanlış takmışlardı parçayı ondan sorun oldu. yoksa lens mis gibi. Bu fiyata alan dua eder bana ;)
1.200 tl den güncel.

19
1.250 Tl den günceldir. Hiç bir sorunu yok. Tertemiz. deneyip sorun gören geri gönderir ;)

20
Fotolar atıldı. cevaplandı.

21
Arkadaşlar merhaba
Bu lensi satmıştım fakat Ankara dan geri geldi sebep netleme yapmamasıydı. Ön camdaki 1-2 toz ve lekeyi o şekilde satmak istemediğimden temizletmiştim. Elimde makine de olmadığından deneyememiştim ve AF arızası ile satılmış oldu. sonra Geri aldım lensi ve Sunay ustaya geri gittim. O da baya uğraştı fakat olmadı. Sonun da Yetkili servis Özgür Foto ya gittim yine. Bugün Lensi aldım ve tabi ki pırıl pırıl olmuş ve sorun ortadan kalkmış. Bu lenslerde HSM motor önde olduğundan düzgün kapatılmaz ise sorun oluyormuş. dediğim gibi lens bir daha sorun çıkartmayacaktır. Tüm olanları açıklıkla yazdım. en ufak sorunda lens benimdir. HSM motoru yeni değişmişti. o yüzden diğer eski HSM motoru olanlar gibi 2-3 ay sonra öyle bir sorun olmaz. uzun zaman sorunsuz kullanılır. Elimde makine olmadığından fiyatı uygun yazıyorum. Bu fiyat üzerine Pazarlık olmayacağını düşünüyorum. Beni bilen bilir sorunlu ürün satmam alanın içi rahat olsun :)
Fiyat 1.300TL
Sanal pazardan İlan açılır.
İyi Forumlar.
Fotoları taşındığım için yükleyemeye bilirim ama isteyene whatsapp dan msj atabilirim.

22
Hoş Geldiniz / Ynt: Selamlar
« : 06 Aralık, 2014, 21:48:07 »
Forum da yeni arkadaşları görmeyi çok severiz :)
aramıza hoşgeldin ;)

23
Genel Konuşma Forumu / Ynt: DİKKAAT ÇALINTI LENSLER!!!
« : 02 Aralık, 2014, 15:52:36 »
Melih abi çok geçmiş olsun. çok üzüldüm gerçekten. Umarım bulunabilir. Gözümüzü dört açarız birşey olursa telefonun bende var. Mutlaka haber veririm.

24
Genel Konuşma Forumu / Ynt: dost zor günde belli olur :)
« : 01 Aralık, 2014, 07:53:18 »
yolda bir sürü canon nikon makina vs var, ama nerde bir pentax görsem mutlaka bir diyalog kuruluyor, tanışılıyor ve başlıyor fotoğraf muhabbeti, pentaxın distiribütörü beklentileri tam karşılamıyor, ekipman zor bulunuyor vs. ama sağlam dost çok bulunuyor, yurddışında da diğer markaların forumlarında dostluk yok, ancak pentaxforums bir başka,  yani pentaxın dostluk ruhunda var galiba, benimde bir çok dostum kardeşim, abim var bu forumda ayrıca ekipman değiştirmesine rağmen selmanın dediği gibi fatihi, serdinci , alparslanı ve diğer arkadaşları  da her zaman aramızda ve yanımızda  görmek de çok güzel bir  örnek, konuyla ilgili bir örnekte ben vereyim selman çankırıaya geldi, daha önce selmanla tanışmamıştık, ben toplantıyı ektim mikrobiyologla üçümüz nerdeyse gece 12- 1 e kadar sanki kırk yıllık arkadaş mış gibi muhabbet sohbet devam etti, bunun gibi bir çok örnek sayabilirim. pentax ve formla ilgili yaşanan dostluk paylaşımla ilgili bir bir kaç kitap yazılır galiba bu arada canon cular sormamış ama ben sorayım KARDEŞ HANİ NERDE YENİ FOTOĞRAFLAR ;)  yeni sistemle çok para kazanman dileklerimle, tabi çok para kazanda sana aslında  645z yakışır. 645 alıp deneyimlerinide bizimle paylaşman dileklerimle.
Oktay selam :)
yeni sistem ile ilk çekilenler aşağıdaki likte var. valla zaten ben arada uçurum var demedim hiç bir zaman :)
Pentax ı nekadar sevip savunduğumuda az çok bilir herkes ;)
ama FF olayı biraz farklı bilirsin ki. stüdyo da en çok zorluk yaşatan da sanırım odak uzaklığıymış. :)şimdi 50mm ile çok daha güzel kadrajlar alabiliyorum ve 70-200 bile stüdio da kullanabiliyorum.
Benim amacım ışık konusunda ilerleye bilmek. bu kurs ta güzel ışık örnekleri görüyoruz. Canon ile pentax menu vs. konusunda birbirine yakınmış bunu söyleye bilirim :)
https://500px.com/photo/91246161/jasmine-by-kemal-yaz%C4%B1c%C4%B1?from=user_library
https://500px.com/photo/91344123/yasmin2-by-kemal-yaz%C4%B1c%C4%B1?from=user_library

25
Genel Konuşma Forumu / Ynt: dost zor günde belli olur :)
« : 30 Kasım, 2014, 17:07:18 »
evet arkadaşlar. Aynen pentax için bir sebepte bu. yani pentax kullananlar neden se düzgün insanlara denk gelmiş :)
sanırım diğer forumlar da ticari amaçlı çok fazla insan olduğundan bu samimiyet kurulamıyor zaten. ama bizde herkes hobici neredeyse :)
valla canon aldım. canon foruma da üye oldum. ama daha birşey paylaştın mı diye sorun. yok daha sıfır :))
inş. bu aile ortamı hiç bozulmaz.
herkese sevgiler saygılar.
ayrıca excute de çok teşekkürler teklif için. çok sevindim bu yazılanlara. konuyu açmama sevindim sırf bunları görünce :D

26
Genel Konuşma Forumu / Ynt: dost zor günde belli olur :)
« : 30 Kasım, 2014, 11:52:22 »
_Rayearth_ Nickli arkadaşımızdan Body tedarik edildi. Kendisine çok çok teşekkürler. :)

27
Genel Konuşma Forumu / dost zor günde belli olur :)
« : 30 Kasım, 2014, 10:42:22 »
Arkadaşlar merhaba
Biliyorsunuz bütün ekipmanımı bu hafta içerisinde sattım. bütün ekipman forumdan kişilere gitti. kimisi ile satış sırasında tanıştık. gerçekten çok iyi insanlar tanıştım. belki ekipmanımı kaybettim ama yeni insanlar kazandığımı umuyorum. 
Talep gelmediği için sadece Sigma 70-200 lensimi sanal pazardan birine sattım. alan kişiye güzelce paketleyerek yolladım. ona ulaştığında lensi denemiş ve front focus sorunu olduğunu söyledi. şimdi lens bana geri geliyor. Lenste gerçekten sorun var mı yok mu deneme şansım yok :( çünkü bütün bodylerimi sattım. o yüzden beni tanıyan bilen bir arkadaştan 2. 3. bodysi olanlardan özellikle 1 haftalığına bodysini göndermesini rica ediyorum. İstanbul dışında olursa kargoları tabi ki ben karşılayacağım. bu yazdıklarımı zahmet edip okuyanlara çok teşekkürler :)
herkese iyi forumlar.
Not: sadece lensi denemek için değil tabi sigma nın servisinde pentax body hiç yok. o yüzden onların kalibrasyonu ayarlayabilmesi için body yine lazım :(

28
Bir tane de benden gelsin hadi :)

29
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: PENTAX FA 50mm 1:1.4 TERTEMİZ
« : 28 Kasım, 2014, 15:25:42 »
satılmıştır kilit lütfen.

30
Tamamlanan Alışverişler / Ynt: PENTAX FA 50mm 1:1.4 TERTEMİZ
« : 28 Kasım, 2014, 11:56:18 »
Durduğu hata zaten bu fiyata.
bence de :)

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 39