İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - cronos10

Sayfa: 1 2 3 [4]
46
fotoğraf dünyasının fiyatı gerçekten çok iyimiş :) garanti ile ilgili birşey yazmamışlar, yarın müşteri hizmetlerini arayıp öğrenirim onuda. türkiye garantisi de varsa kesinlikle tercih etmekte fayda var, çok teşekkür ederim.

sizinle de paylaşmak istiyorum, ben şantiyede çalışıyorum. dağ başlarında, tozlu, yağmurlu yerlerde oluyorum genelde. yakın zamanda da artvin'de yeni bir şantiyeye başlayacağım. pentax'ı hem gövde dayanımı için, hemde ne olduğunu anlayamadığım bir sempatim olduğu için tercih ediyorum. umarım makinayı elime aldıktan sonra da aynı hislerim uzun zaman devam eder :)

47
öncelikle merhaba pentax ailesi. uzun zamandır dslr makina almak istiyorum ve aylardır o incelemeden, bu incelemeye, o forumdan, bu foruma heryeri araştırıp kafamı allak bullak etmekle meşgüldüm :) en sonunda pentax'la tanışmamla beraber işte benim makinem bu olmalı dedim. tek sıkıntı türkiyede pentax'ın yaygın bir satış ağının bulunmaması ve fiyatların yurtdışına göre çok yüksek olması.

o yüzden biraz araştırma yaptım ve ebay, amazon.com gibi sitelerden alınan 100 dolar ve üzeri ürünler için %20 vergi ödendiğini öğrendim. ben pentax k-r 18-55 ve 55-300 kit lens almak istiyorum. başlangıç için beni uzun zaman idare eder diye düşünüyorum. sizce aşağıda verdiğim linkten alışveriş yapmak mantıklı mı? 1000$ + 200$ (gümrük vergisi) = 1200$ a gelecek. her halükarda türkiyedeki fiyatlardan çok daha uygun. bu arada istanbulda olmadığım için ve ne yazık ki işim gereği fazla iznim olmadığı için hayyam'daki fiyatlardan haberim yok.

önerilerinizi bekliyorum. zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

http://www.amazon.com/Pentax-K-r-18-55mm-55-300mm-Black/dp/B00427Z7OG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1344361554&sr=8-1&keywords=pentax+k-r+55-300

Sayfa: 1 2 3 [4]