İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - RauLgs21

Sayfa: 1 [2] 3 4
16
güzel düşünce olmuş.düşünenelere teşekkürler :) ben öğrendimmmm :) Vedi Üstad sayesin :):)):):)

17
Ercan Ağabey çok bekledim, çok aradım makine :( bu geç geldi :(

çok güzel görünüyor.fiyatta çok uygun.alana şimdiden hayırlı olsun

18
çok teşekkür ederim :)
evet kompozisyon hiç yok.aslında şimdi bitirmek için neden acele ettiğime anlam veremiyorum :) artık kompozisyona çok özeneceğim :) bu analog S/B işi tam bana göreymiş çok sevdim :) artık iş sadece ve sadece kompozisyona kaldı.dijitalde baya çalıştım ve başarılı oldum kompozisyon konusunda.tabi sonucu hemen görmeminde etkisi var bunda.burda hata şansım yok.bu sebepten dolayı da sadece kompozisyon çalıaşcğaım artık.herkese çok teşekkür ederim :)

bu arada S/B banyo için kimse beklemesin,hemen harekete geçsin :) gerçekten çok zevkli :)

19
Fotoğraf Teknikleri / Siyah/Beyaz Film Yeni Fotoğraflar :)
« : 26 Kasım, 2012, 20:57:46 »
Arkadaşlar geçen hafta perşembe günü arkadaşım bana hediye olarak Canon AE-1 Program+FD 50mm 1,4 aldı.Uzun zamandır merakım olduğu için sağolsun bir güzellik yapıverdi :) bende 2 adet lucky shd 100 S/B film ve banyo tankı alarak deneme çekimi yaptım.fotoğraflar yine iyi kompozisyona sahip değil(bazıları hariç) maksat deneme olsundu.Genelde ailemi ve nişanlımı çektim :) artık özenli kompozisyonlar olacak inşallah.Son iki fotoğraf flaşla çekildi :) Başta Vedi Üstad olmak üzere herkesin olumlu/olumsuz yorumlarını bekliyorum sevgiler saygılar :)

















20
Bu hafta sonu film tankı ile yapacağım kısmet olursa bakalım nasıl olacak?  :) hocam dijital daha kolay ama s/b foto bence filmli makine de daha zengin tonlu ve daha gerçekçi. O yüzden s/b de filmli olmazsa olmaz artık benim için  ;)

21
sağolun hocam çok teşekkür ederim.sanırım 1 yıl geçmeden bir sorun olmuyor.

22
hocam ebayda 12.05.2012 tarihli ''LUCKY'' film var.20 tanesi 70 tl ye filan geliyor.çok geçmiş syılır mı bunun tarihi?normalde 10 tanesi 70 tl.almayı düşünüyorum ikisinden birini.

23
http://www.ugurfoto.com/default.asp?part=shop&gorev=&ara=&cat=280&diz=&grp=&altgrp=&marka=&foto=&id=&shf=1&dok_tip=katalog

burayı da geçen gün gördüm.mesaj yazdım filmlerin hepsi stoklarında mevcutmuş ve  son kullanım tarihleri 2015'miş.almayı düşünüyorum ilford pan 100 ve 400

tabi önce lucky deneyeceğim.eğer beğenirsem ebaydan alacağım.10'lu paket var ve 1 tanesi 7-8 liraya geliyor.bakalım artık :) kullanım tarihi 2012 olan var onlarda da tanesi 3,5 tl ye geliyor.

24
Hoş Geldiniz / Ynt: Selam :)
« : 11 Kasım, 2012, 11:58:41 »
hoşgeldiniz :)
bende Analog ve s/b hastasıyım :) dijitalden sıkıldım.henüz zenit 12xp ile yola devam ediyorum.bakarsın bir penrax k1000 buluveririm :D

25
@bFeeL teşekkür ederim, çok sağol  :)

26
Bayılıyorum filmli fotoğraflarına. İyi ki dijitaller çıkmış. Yoksa bu kadar farklı, gelmezdi filmli makinenin fotoğrafları.
aynen katılıyorum hocam.Yani S/B filmdeki siyah siyah değil,beyaz beyaz değil sanki.bunalımlı bir ton hakim her fotoğrafta.sıradan çektiğin bir foto bile acayip görünüyor.dijitaldeki S/B ler ise aşırı keskinkontraslı oluyor.bunu da ben sevmiyorum.böyle çok daha samimi geliyor foto bana.umarım kendimi geliştirebilirim... :) teşekkürler yorum için :)

27
valla sonuçlar oldukça iyi.hemde ilk yıkama :) bende renkli banyo yapmak istiyorum.vedib usta banyo tanksız ve makarasız nasıl yıkayabiliriz filmi biraz anlatırsanız sevinirim.
sağol dostum darısı diğer filmlere olur inşallah.Vedi Üstad onu da öğretir ama maliyeti fazla diyordu sanırsam :) valla durum böyle, bundan sonra ne olur bilemiyorum :D

28
Fotoğraflar Zenit 12xp+Jupiter9 ile çekildi.Film ilford pan 100(Vedi Üstad'ın hediyesi) Elimden geldiğince çekmeye çalıştım.Banyoyu ya aynen vedi Üstad'ın dediği gibi yaptım ve aşağıdaki sonuçlar çıktı :) ilk deneyim ve ilk heyecan :) ufak tefek çizikler var ama olsun o kadar kusur herkeste olur :) 38 foto çıktı.genelde birbirinin aynı olduğu için ben bunları koydum.bazı fotolarda fluluk hat safhada bunun sebebi zenit makinelerin o eşşiz vizöründen kaynaklı :) pozlamayı yapamadığımı düşünmüştüm ama yapmışım :)
Vedi Üstad'a çok ama çok teşekkür ederim.O'nun sayesinde becerebildim.Artık daha iyi yapmaya çalışacağım :) çok çok teşekkürler Vedi Üstad... :)
Not:fotoğraf, fotoğrafçı tarafından en yüksek çözünürlükte tarandı.ben yüklerken boyutunu düşürdüm.yalnız yüksek boyutta aşırı grenli umarım 10*15 boyutunda fazla gürültü olmaz.





















29
süper olmuş :) deneyelim bakalım :)

30
Fotoğraf Teknikleri / Ynt: Siyah beyaz film ve Banyosu
« : 04 Kasım, 2012, 00:42:11 »
:) vedi bey yardımcı oluyor analog meraklılarına hatta bi ara ücret talep etmeden filmleri kargolayanların banyo işlemini yapıp geri yolluyordu
Abi harbiden de öyle.ADana'ya gelmişti tesadüfen kimyasalları getirdi bana birde film verdi hiç ücret filan almadı.sen yap yeter dedi.çok mutlu oldum.ne kadar teşekkür etsem azdır.paylaştıklarıda ortada zaten

Sayfa: 1 [2] 3 4