Pentax K-7 DSLR fotoğraf makinam, 4 objektif ve aksesuarları ile birlikte bu sefer kesin olarak satılıktır. Sıkıldım bu objektif işinden falan, kaliteli bir DSLR-like almak için satıyorum. Detaylar için:
http://www.sanalpazar.com/Pentax-K-7-Turkiye-Garantili-4-Objektif__isp3304816[/url][/color]
Pentax K-7 Body : Yaklaşık 10.000 çekimdedir (emin değilim). Her hangi bir kullanım izi dahi bulunmamaktadır. 09.06.2013'e kadar Türkiye garantisi devam etmektedir. Şimdiye kadar her hangi bir arıza göstermemiş tamirat görmemiştir. Kutusu, kullanım klavuzu, kablolar vs. tam paketiyle gönderilecektir.
Pentax SMC DA - AL - WR 18-55mm kit objektif : Makina ile birlikte gelen kit lens. Tertemiz sorunsuz.
Pentax F 35-80mm f 4/5.6 : Kullanışlı ve keskin bir lens temiz. A modlu bir lens yani otomatik çalışır makinanın tüm modlarında kullanılabilir.
Pentax FA 80-200mm f 4.7/5.6 : Tele objektif olarak kullandığım temiz A modlu bir lens. Pentax FA gri seridendir.
Pentax SMC M 50mm f2 : Çok keskin, güzel bokeh veren manuel bir objektifdir. Her hangi bir küf, mantar, toz, kir vs. yoktur. Bilezikleri kuzursuz çalışmaktadır manuel olmasına rağmen rahat bir şekilde netleme yapabiliyorum.
APK Teleplus MC 2x TeleConverter : Eski bir manuel telekonverter. Japon üretimi. Dikkatli kullanıldığında iyi sonuçlar verebiliyor.
Lowepro Fastpack 200 çanta : Yırtığı söküğü olmayan temiz bir çanta. Ekipmanların hepsi rahat rahat sığıyor hatta bir bu kadar daha olsa yine sığar.
Omuz Çantası : Kit len takılı makina ve iki objektif sığan bir omuz çantası. Kullanışlı ve sağlam.
52mm Yoğunluk Ayarlı ND filtre (1 adet)
52mm Massa UV filtre (2 adet)
49mm Bell&Howell 1A Skyfilter (1 adet)
49-52 çevirici (2 adet): Kit lens haricindeki lenslerin çapı 49mm olduğundan yukarıda filtreleri bu lenslerde de kullanabilmek için almıştım.
Slik F640 Tripot : Teknosadan 90 tl ye alalı iki hafta oldu, çantası ile beraber.
K7 yan sanayi grip ve 1 adet yan sanayi batarya
Yukarıdakilerin hepsi satılıktır. Tek tek satmayı düşünmüyorum. Eğer tek tek almayı istiyorsanız cazip bir fiyat söylemeniz gerekli olacaktır.
Bütün içerik için pazarlıksız 2.400 TL düşünüyorum. Pazarlıklı fiyatı 2.500 TL'dir. Pazarlık etmeden almak isteyen arkadaşlara hediye olarak piyasada 50tl civarında olan 8gb Transcend Class10 hafıza kartı hediyem olacaktır.
K[size=78%]argo ücreti alıcıya aittir. Görmek, denemek isteyen buyursun gelsin. İletişim için önce mesaj yazmanız tercihimdir, okulda falan açamıyorum telefonu.[/size]