Keyfe keder satılık pentax k30 cihaz yine bu forumdan arkadaşımız mustafadan alınmıştır son derece temiz sorunsuz az kullanılmıştır perde sayısı daha 5 bin olmamıştır tüm kutu içeriği ile mevcuttur. Garantisi yoktur türkiyede, çok sık cihaz değiştiriyorum bu defada aklıma panasonic gh2 düştü onuda denemek istiyorum satılığa çıkarmamın sebebi budur. Makinede krızık çıkık çizik darbe yoktur sadece ekranda bir kaç küçük kılcal çizik var oda montun fermuarından kaynaklı ki normalde çok belli bile değil. Makine ile birlikte daha japonyadan yeni getirttiğim Tokina af 28-105mm f 3,5 - 4,5 lens ki çok kaliteli bir lenstir piyasada hiç kimsede yoktur, şuan sadece ebay üzerinde satılıyor 1 tane onunda fiyatı 207 dolar, lens hiç bir şekilde tamir görmemiştir içinde çok küçük bir toz zerreciği var ki çok zor gözüküyor fotoğrafa hiç etkisi olmadığı gibi normal şartlarda görünmeyen bir toz sırf her şey en ufak ayrıntısına kar açık olsun diye söylüyorum.
FİYAT ELDEN NAKİT: 2.000 TL VEYA GÜZEL TAKAS TEKLİFLERİ DE OLABİLİR İSTANBUL BEYOĞLU VE ÜMRANİYE
Setin tamamı:
1) Pentax k30 bady tüm kutu içeriği
2) Pentax dal 18-55mm al wr değildir standart lens ön-arka kapak mevcut tertemizdir
3) Tokina AF 28-105mm f3,5-4,5 IF Aspherical ön-arka kapak parasoley
4) Tokina MF 28-85mm f/4 lens ön kapak ve 72mm uv filtre tertemizdir
5) Helios 44m-6 58mm f/2 ön arka kapak + m42 pk adaptör
6) Orjinal batary ve şarj aleti
7) m42 pentax T2 adaptör

Orjinal 2.el pentax kablolu kumanda
9) Orjinal pentax kablosuz uzaktan kumanda çok az kullanılmıştır
10) Orjinal pentax TTL flaş uzatma kablosu
11) 49mm ve 58mm pentax ters bağlama adaptörü
12 Pentax k30 ve kr için batery holder pil aparatı
http://www.turkpentax.com/index.php?topic=367.msg2526;topicseen#new