Gönderen Konu: Makineden gelen garip ses  (Okunma sayısı 5242 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı susayacı

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Makineden gelen garip ses
« : 29 Haziran, 2014, 00:32:35 »
arkadaşlar merhaba
k20d kullanıcısıyım ve bu akşam karşılaştığım bir sorun, daha doğrusu sorundan çok anlam veremediğim bir olay için danışmak istiyorum. Olayı adım adım anlatmak istiyorum öncelikle.  :)

Bilgisayarımın hafıza kartı okuyucusu çalışmadığı için makinemin usb kablosu ile bilgisayarıma fotoğraf aktarıyordum. Bildiğiniz üzere bu işlemi yapabilmek için makineyi çalışır pozisyona getirmek gerekli. Fotoğraf aktarımı sırasında evden acil çıkmam gerekti. Bilgisayarı ve makineyi kapatmadan evden çıktım. Eve geldiğim zaman makinenin pili bitmişti.  ::) Toplayıp çantasına kaldırayım derken makineyi ne yöne döndürürsem içinde bir parça o yöne hareket ediyor gibiydi. pilini şarj ettim ve bir kaç deneme çekimi aldım. Fotoğraflarda hiçbir sorun görünmüyor fakat makinenin içindeki bu ses devam ediyor. Ben bu işten bir şey anlamadım  ???

Çevrimdışı fatihtekin88

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Makineden gelen garip ses
« Yanıtla #1 : 29 Haziran, 2014, 00:49:26 »
Titreşim önleyici mekanizmanın sesi hocam... Hareketli bir mekanizma olduğu için salladığınızda o ses gelir... =)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnstagram:  fatihtekin88

Pentax Sevgisi // 2x Lubitel 2 // Nikon d600 + BG // Nikon 24-85G VR // Nikon 50mm 1.8d // Nikon SB-900 // Slik f630 // 64-32 gb hafıza kartları

Çevrimdışı susayacı

• Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Makineden gelen garip ses
« Yanıtla #2 : 29 Haziran, 2014, 01:01:33 »
Titreşim önleyici mekanizmanın sesi hocam... Hareketli bir mekanizma olduğu için salladığınızda o ses gelir... =)

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha önce bu sesin gelmediğine eminim. yada bu akşam alkolün verdiği yüksek algı ile yeni farkına varmış olabilirim hocam  ;D

K10D Manuel lens kullanimdaki Garip focus Sorunu

Başlatan zeda3000

Yanıt: 10
Gösterim: 16459
Son İleti 10 Aralık, 2013, 21:18:52
Gönderen: zeda3000
manuel lens - makineden diyafram değiştirme

Başlatan redprometheus

Yanıt: 3
Gösterim: 8200
Son İleti 10 Mayıs, 2017, 01:44:47
Gönderen: vedib