Arkadaşlar,
Kısa bir süre önce aldığım SMC Pentax-DA* 50-135mm F2.8 ED [IF] SDM lensimi satıyorum.Aralık olarak daha farklı ve daha küçük boyutlarda bir lens işimi daha iyi görecek,o sebepten satışa çıkardım.Ama lensin resim kalitesi gerçekten süper.Star serisi dedikleri kadar var.İnanılmaz sessiz bir netlemeye sahip.Bu denli farklı bir lens kullanmamıştım.Lensin ufak tefek dikkat çekmeyen kılcal çizikleri hariç genel durumu çok iyi.Optikleri zaten kusursuz.SDM sıkıntısı yok,çalışıyor.Sadece parasoleyi yok ama ben katlanır kauçuk parasoley aldım,açıkçası orijinalinden daha kullanışlı bana göre çünkü çıkarıp takmakla uğraşmıyorsunuz.Lensin kutusu yok,sadece kılıfı var.Ön ve arka kapağı tam.Önünde filtresi mevcut.Faturası yok.Forumdan değerli bir abimizden aldım.Önce buradan satışa sunayım dedim kısa bir süre için de olsa.Eğer bu müddet zarfında satılmaz ise yurtdışında satacağım.Kaçırmayın derim.
Fiyat : 1400 TL'dir.Asla pazarlık payı yoktur.Kargo alıcıya aittir. Referans olarak forumda Baha beyden hakkımda bilgi alabilirsiniz.Bildiğiniz gibi kendisi forumun yöneticisidir.İnşallah ona sormadan referans vermeme kızmamıştır.

Fotoğrafları yoğunluktan çekemedim,müsait bir zamanda çeker eklerim.Alacak arkadaşa hayırlı olsun diyorum.