7 milyar insanın yaşadığı dünyada belki oransal olarak 7 milyonunda var olan vahşilik duygusu yüzünden bence diğer normal vicdana sahip olan insanları aynı kefeye koyup değerlendirmek bence haksızlıktır. tüm insanlar bu vahşiliğe sahip olsaydı şu an insan nüfusuda oldukça az olmaz mıydı ?!
7 milyar 7 milyon oranına hiç katılmıyorum, bu oran japonyaya atom bombası atılması taraftarı olan amerikalıların bugünkü oranı karşısında bile devede kulak kalır. Siz bu oranı nerden düşündünüz bilmek isterim, bence çoğunluktur.
Nufus nasıl az olur konusundada tam tersini düşünüyorum insanlar daha akıllı daha medeni ve daha vicdan sahibi olsalardı nüfusları daha az olurdu, doğayı tahribe varan nüfusta olmazlardı, yakın gelecekte neredeyse artık soluyacak hava bulamayacağız, kutupları erittik, çoğalmaya devam... Bugün gelinen nokta budur. Nereye kadar gidecek bu işin sonu belki ben göremeyeceğim ama aşırı uzak olmayan gelecekte yamyamlığın veya diğer başka felaketlerin başlayacağını tahmin ediyorum. Benim üzüntüm masum hayvanlara ve aşırı çoğalmamış ve doğaya zarar vermeden yaşamayı tercih eden insanlara olabilir ancak, diğerlerine acımam, yesinler birbirlerini.