Daha önce ilan açmıştım ama tatilde olduğum için baya bi özensiz ve düzensiz bir ilan olmuştu. Moderatör arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak yenisini açıyorum.
Fiyatlarda Pazarlık Payı Her İki Tarafı da Üzmeyecek Miktarda Olabilir Pentax K10D Gövde13850 Çekimde kronik köşe atması bulunan ( Piyasadaki çoğu k10d de mevcutmuş ) kozmetik açıdan son derece temiz bir gövdedir. Alan arkadaş gönül rahatlığıyla kullanabilir. Yanında orjinal pili, yan sanayi şarj aleti ve askısı da mevcuttur. Kutusu yok
Fiyat 700 TL

Orjinal D-BG2 GRIPKozmetik açıdan son derece temiz olup sadece on/off tuşunda çok çok zor hissedilen bir sertlik var. Onun dışında kusursuzdur. Kutusu mevcut değildir. Yanında birisi phottix olmak üzere iki tane yan sanayi pil verilecektir.
Fiyat 175 TL
Pentax SMC-DA 16-45mm f/4 ED ALKozmetik, mekanik ve optik açıdan çok iyi durumdadır. Orjinal kapakları, parasoleyi ve kutusu mevcuttur.
Fiyat 600 TL
Yongnuo YN560 IISıfır olarak alınmış olup çok çok az kullanılmıştır. Sıfırı kadar temizdir. Kutu ve kutu içeriğinin hepsi mevcuttur. Flash Diffusier de yanında verilecektir
Fiyat 165 TL
Orjinal Kenko 67 mm Circular Polarize Filtre (CPL)Fotozeynepten 80 küsür TL ye aldım. Güneş bile görmedi desem yalan olmaz. Sıfırı kadar temizdir.
Fiyat 60 TL
TAKAS OLARAK PENTAX KR VE 18-55 AL II DÜŞÜNÜLEBİLİR