Canona geçecegimiçin pentax setimi komple satiyorum. Canon dslr gövde yada kalite lenslerle takas olur.
Seti komple satmak istiyorum eger gövdeyle birlikte satilmazsa aşağıdaki opsiyonlarla satılacaktır.
Gövde satilana kadar lensler ayrica satilmayacaktir. Istenirse getli ilan açarim. Gövde 68000 shutterdadir.
kozmetik yada mekanik herhangi bir kusuru yok. sensörü ve vizörü temiz. üstünde neoprone boyun askisi var. üst ve arka lcdsinde ilk günden buyana ekran koruyucu kullanilmistir. shutterin yüksek olma sebebi stüdyoda kullanilmis olmasi. dolayısıyla gövde olarak tertemiz.
Battery grip orijinal bütün tuslari sorunsuz çalisiyor.elimde biri orjinal biri yansanayi ikli batarya var oldukça uzun ömürlüler.
tam dolu iki bataryayla 1500 kare çekebiliyorum.
Pentax smc da 18 55 wr oldukça temiz durumda arka kapagi var ama ön kapagi yok filtre ile kullandim.Yaprak parosoleyi mevcut.
Samsung 50 200 buda pentax 50 200 muadili oldukça iyi bir fiyat performans lensi. pentaxa göre sonuçlari
azda olsa daha iyi. gövde kalitesi ise bariz daha güzel karsilastirma firsati bulursaniz bunlari net bir sekilde görebilirsiniz.
Orjinal ön ve arka kapak, orijinal parosoley mevcut.
Pentax smc da 35 mm f2.4 daha bir aylik lens 23 ay garantisi var. sonuçlari mükemmel makineyle oldukça uyumlu ayrica ff uyumlu bir lens
analog makinemle kullaniyorum harika sonuçlari var. ön ve arka kapaklari mevcut.
Pentax SMC FA 50 mm 2.8 1:1 macro oldukça keskin sonuçlu kaliteli metal gövdeye sahip sandik lensi fazla kullanilmamis.ön ve arka kapaklari mevcut.
Setin yaninda analog lenslerinizi rahatça kullanmaniz için eski tip analog makinelerinki gibi bölünmüs focus sceeni de gönderecegim.
49 mm uv + 52mm marumi uv +52 mm JYC slim polarize filtre (internette incelemesini bulabilirsiniz oldukça iyi bir filtre )
+ 52mm nd2 nd4 ve nd8 filtreler + 52 mm lens ters baglama aparati
8 GB toshiba sdhc hafiza karti.
ayrıca ilanda belirtmeyi unuttuğum uzaktan kumandasıda gönderilecek
makinenin orijinal sarj aleti kutu içeriğiyle birlikte gönderilecektir.
gövde+battery grip+ 18 55 + 50 200 + hafiza karti= 1200 tl
50 mm f2.8 macro=600 tl (gövde satilmadan satilmayacaktir)
35 mm 2.4 = 350 TL (gövde satilmadan satilmayacaktir)
Tümü 2200 tl
Setin fotoğrafları ilanda mevcuttur.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-satilik-komple-pentax-k20d-set-95448236/detay/