Nakit ihtiyacımdan dolayı çok sevdiğim ekipmanlarımı elden çıkarıyorum. Ekipmanların her biri full kutu içeriğine (grip hariç) sahiptir ve temiz kullanılmıştır.Satılığa çıkardığım hiç bir üründe kar amacı gütmüyorum, hepsini kaça almışsam o fiyata satıyorum. Fiyatlarda iki tarafı da ezmeyecek şekilde ufak ikramlarımız da mevcuttur. Takas düşünmüyorum.
Pentax K-5 Gövde 14300 çekimde tüm kutu içeriği mevcuttur. Tertemiz fıstık gibi makinadır kendisi. Üzerinde ekran koruyucuları mevcuttur.
Fiyat 1750 TL

Pentax SMC DA 16-45mm f4Lensin tüm kutu içeriği mevcut olup kapaklar ve parasoley tamdır. Son derece temizdir.
Fiyat 600 TL
Yongnuo YN560-II Bir kaç ay önce sıfır olarak almıştım. Çok nadir kullandım. Sizlerinde bildiği üzere bi önceki modelden farklı olarak, dijital ekrana sahiptir. Alan arkadaş sıfır ürün almış gibi olacaktır. Tüm kutu içeriği, kılıfı, ayaklığı vardır. Yanına 15 TL lik flash diffusier de hediyemdir.
Fiyat 155 TL
Yan Sanayi %100 uyumlu Battery Grip ve İki pilİkinci el olarak aldım. Tüm fonksiyonları çalışır durumdadır. Üzerinde yaşanmışlıkların izleri mevcuttur ama kırık, çatlak vesaire yoktur. Makina ile tam uyumlu çalışakta olup kozmetik açıdan göze batacak bi durumu yoktur. Yanında iki tane yan sanayi pil, kalem pil tutacağı verilecektir.
Fiyatı 125 TL

Kenko 67mm CPL Polarize Filtre1 sene kadar önce fotozeynepten 80 TL ye almıştım. Hiç kullanmadım desem yeridir. Orjinal saklama kutusu mevcuttur.
Fiyat 55 TL 16-45mm yi pazarlıksız alan arkadaşa hediyemdir