Arkadaşlar fotoğraflarını gördüğünüz SMC PENTAX DAL 18-55mm 1:3.5-5.6 AF lensimi satıyorum.Fiyatı Sadece 50 TL.Aynı lensin WR olanını aldım yağmurlu havalarda da kullanabileyim diye,bu lens fazlalık ve işine yarayacak bir arkadaşa gitsin istiyorum.Lensi 2-3 ay önce 80 TL'ye aldım.Yani pazarlık yapmayalım lütfen,çünkü aldığım fiyatın 30 TL altına veriyorum.Maksat boşta duracağına birinin işini görsün.Lensin cam aksamında çizik,küf,toz,mantar,yağ,vb yoktur.Kozmetik puanlamasını yapmak istemiyorum.Fotoğraflar herşeyi anlatacaktır.Lens parasoleyi ile gönderilecektir.Lensin arka kapağı yoktur,ön kapağı da orjinal kapağı değil,Tamron marka bir kapaktır.Kargo ücreti alıcıya aittir.Beldede yaşıyorum ve kargo ücreti 10 TL'yi geçebilir.Lütfen bu durumu dikkate alarak alış yapınız,ama daha ucuza göndermek için elimden geleni de yaparım.PTT kargo daha ucuz olur ama onda da kayıp,hasar vb bir olay olursa hem sorumluluğunu alamam hem de vicdanen rahatsız olurum.Alacak arkadaşa hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın