Arkadaşlar,Yongnuo MR58 Ledli Macro Ring Flashımı satıyorum.
Pentax 100mm Macro Lens için internetten aldığım bir macro setidir.Alırken dikkatsiz davrandım ve bilgileri kontrol etmeden aldım.49mm
adaptörü yokmuş.Benim makro lensim ise 49mm. Bir de adaptör aramak istemiyorum açıkçası.adaptörü bulup Pentax macro lenslerde de kullanabilirsiniz.
Flaşı hiç kullanmadım. Sadece çalışıp çalışmadığını başka bir lens ile denedim,o kadar.Kaliteli bir markadır.Ard arda çekim yapmak için bazı modlarda flaşın dolması gerekmekte.Ya da açıp kapatmak gerek.Bilmeyenler için yazıyorum.Bilmeden alıp bu ürün bozuk denmesin diye bu bilgiyi verdim.Işık seviyesi ayarlanabiliyor.Devamlı ışık dışında flash ışığı da veriyor.İstenirse tümü, yahut sağ ya da sol kısmı yanabiliyor.Çok güzel ve çok işe yarayacak bir ring flash.Gölgesiz ve güzel fotoğraflar çekiyor.
Orijinal kutusunda gönderilecektir.
52mm , 58mm ,62mm ve 67mm adaptörleri mevcuttur.Bu ölçülerdeki lenslerde kullanılabilir.
Aldığım fiyattan da düşüğe veriyorum.İşine yarayacak bir arkadaş alsın,kullansın.Kime niyet,kime kısmet demişler

Ürün dediğim gibi sıfırdır. Kutusu açıldığı ve ikinci ele düştüğünden bu fiyata veriyorum.Boşa sıfırına daha çok para vermeyin derim.
Pazarlık yoktur.Fiyat sondur.Takas da yoktur.
Fiyatı 70 TL'dir ve kargoyu da alıcı öder.
Alacak arkadaşımız güzel günlerde kullansın.