Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. Dün öğle saatlerinde yaptığım çekimler esnasında ekranın sol tarafında termometre göstergesi gibi bir işaret çıktı. Bunun anlamı makine ısındı demek mi? yoksa başka bir anlamı mı var?
Şarj cihazından kaynaklı bir sorun olmaz. Tek neden kaldı. Çekim yaparken LCD ekranı kullanmanız olabilir.
Yok yok video çekimi yapmıyordum. Yusufcuk böceğini çekiyordum. Hava sıcak ve güneşin altında çekim yapıyordum. Ancak fazlada açık kalmadı makinem.Bataryaya gelince, bataryam orjinal ama şarj cihazı orjinal değil. Bundan kaynaklı olabilir mi?
Bataryadan da öyle bir sorun olacağını sanmıyorum. 2 orjinal, 3 yansanayi bataryam var. Problem yaşamadım.Gerçi belki de benim yansanayilerde problem yoktu.LV yada VIDEO sensörü aynı oranda yorar. (Kimi video çekmem diyor, ama lv'i çok kullanıyor. Belirtmek istedim.)
Objektifim mesafe olarak yetmedigi icin lv'yi kullanarak netleme yapmak istemistim. Ama bunu ogrendigim iyi oldu. Lv'yi daha az kullanirim artik. Teşekkür ederim...
Yok yok, rahat rahat kullanabilirsiniz. Sadece güç tüketiminin çok olduğunu bilin yeter. Atıyorum 1000 poz yerine 200 poz çekerse şaşırmayın.
hocam lv kullanımından merak etmeyin .benin başıma çok geldi.macro çekimlerde sık sık yaşarsınız merak etmeyin.uyarı vermesi her zaman iyidir
İyi tabi ama ilk defa boyle bisey yasayinca biraz tedirgin olmustum acikcasi. Ama sizin ve arkadaslarin yorumlari icimi rahatlatti. Tesekkur ederim:)
Sorun olmaz. Makine kendini otomatik kapatıyor. LV gerekli bir özellik sonuçta