Gönderen Konu: Hangi Tablet?  (Okunma sayısı 8041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nordlys

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • flickr
Hangi Tablet?
« : 16 Eylül, 2013, 18:08:25 »
Merhaba degerli forum uyeleri. Daha cok iste kullanmak uzere bir tablet alicam. Aslinda kararimi verdim.

Samsung Galaxy Note 10,1 16GB. alicam. 3g 4 g olup olmamasi da cok onemli degil benim icin cunku gunumuzde bir cok yerde wifi yakaliyorsunuz.

Bir cok degerlendirme izledim ama en iyilerindne bir tanesi bu oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=edMMdkB_oMs

Ama bu tableti kullanan arkadaslar varsa deneyimlerini paylasmalarini isterim. Elimde Acer iconia A 500 var ama ozellikle samsung un kendi ozel kalemiyle not yazma ozelligi oldukca kullanisli geldi bana.
Ipad dusunmuyorum ki hala daha ekran cozunurlulugunde gecemeseler de ipad`i ihtiyaclarimi karsilamayacagindan Samsung da karar verdim.
Farkli gorus ve deneyimleri olanlar varsa lutfen paylassin, tablet alacak arkadaslara en azindan bir fikir vermesi acisindan.
Saygilarimla.
« Son Düzenleme: 16 Eylül, 2013, 18:10:10 Gönderen: nordlys »

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hangi Tablet?
« Yanıtla #1 : 16 Eylül, 2013, 18:29:52 »
ipad almada murat bey ne alırsan al.o uymaz bu olmaz. bende var  bin pişmanım.android işlemci iyidir boşver.tercihine gelince bende ikisi arasında kalmıştım ama pazarlama tekniğine kandım.neyse gençler daha detaylı yazarlar.şimdiden hayırlı olsun. ::)
Allah ne verdiyse:)

Çevrimdışı nordlys

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • flickr
« Yanıtla #2 : 16 Eylül, 2013, 18:32:32 »
ipad almada murat bey ne alırsan al.o uymaz bu olmaz. bende var  bin pişmanım.android işlemci iyidir boşver.tercihine gelince bende ikisi arasında kalmıştım ama pazarlama tekniğine kandım.neyse gençler daha detaylı yazarlar.şimdiden hayırlı olsun. ::)
Tesekkurler Haldun Abi.
Ben de Ipad dusunmuyorum ki belirtmistim. Esimde var ve her seyde Apple a baglisin. O uygulama su uygulama derken ay sonunda bir bakmissin 100 dolari gecmis uygulama fiyati. Apple burdan kazaniyor zaten. Tamam ekran cozunurlulugu hala Ipad on sirada ama Samsung galaxy note, almayi dusundugum, ozellikleri bakimindan cok ustun. Bakalim, guzel temiz ikinci el buldum. Anlasirsak alicam :)

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Eylül, 2013, 18:35:04 »
ilk notu kullandım.işlemci zayıftı ama androidler artık çok gelişti.artı uygulamalarda çok güzel artık tereddüt etmeyebilirsin.hem telefon özelliğide var bildiğim kadarıyla.bu arada geliş belli olduda dönüş ne zaman nasipse :)

Çevrimdışı nordlys

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • flickr
« Yanıtla #4 : 16 Eylül, 2013, 18:41:06 »
ilk notu kullandım.işlemci zayıftı ama androidler artık çok gelişti.artı uygulamalarda çok güzel artık tereddüt etmeyebilirsin.hem telefon özelliğide var bildiğim kadarıyla.bu arada geliş belli olduda dönüş ne zaman nasipse :)

Gelis? Benim gelisim 12 Ekim abi, donus 30 Ekim. Insallah karsilasma durumumuz olur da uzun uzun soylesiriz.

Çevrimdışı haldun31

• Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Eylül, 2013, 18:42:55 »
bayramda hatayda olacgım dönüşte ankara yada istanbulda beraber bir gün planlayalım derim.gelince görüşelim murat bey kararlaştırırız.

Çevrimdışı nordlys

• Üye
    • Profili Görüntüle
    • flickr
« Yanıtla #6 : 16 Eylül, 2013, 18:44:00 »
bayramda hatayda olacgım dönüşte ankara yada istanbulda beraber bir gün planlayalım derim.gelince görüşelim murat bey kararlaştırırız.
Insallah Haldun Bey.

Organizatör olsaydınız hangi Sektörde Fuar Açardınız ?

Başlatan JoRDaN

Yanıt: 6
Gösterim: 23513
Son İleti 22 Aralık, 2011, 18:06:30
Gönderen: healtyhead
pc miz icin hangi ekran olmali

Başlatan ercan69

Yanıt: 23
Gösterim: 21920
Son İleti 13 Ekim, 2012, 20:44:23
Gönderen: Baha
Hangi Banka, Hangi Kredi Kartı?