Arkadaşlar;
SMC Pentax-F 35-70mm F3.5-4.5 Macro özellikli lensim satılıktır.Çok çok az kullandım ve çok temiz kondüsyonda yurtdışından aldığım bir lens.
http://www.pentaxforums.com/lensreviews/SMC-Pentax-F-35-70mm-F3.5-4.5-Macro-Zoom-Lens.html Yukarıdaki linkte keskinliği hakkındaki kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.Keskinlikte 10 üzerinden 9 alabilmiş bir lenstir.En açık diyaframda bile keskinliğinden bir şey yitirmez.
Lensin bilerek alınması iyi olacaktır.Lensin autofocus özelliği biraz gürültülüdür.Bir 18-135 ile karşılaştıramazsınız,malum filmli autofocus makineler zamanının lensidir.Ama harika sonuçlar elde edilmektedir.
Lensin arka elementinde gözle görülen tek bir toz parçası vardır.Fotoğrafa etkisi sıfırdır.Ön ve arkada başka toz var mı bilmiyorum,çıplak gözle ben göremedim.Fotoğraflarda zaten görülmez böyle tozlar malum.Fotoğrafa etkisi olmadığından üzerinde fazla durmayacağım.Tozsuz lens isteyen arkadaşlara mahcup olmamak babından tavsiye edilmez ancak dediğim gibi ben en arkadaki toz parçası hariç çıplak gözle başkaca bir toz göremedim.
Lens çalışır vaziyettedir ve çok iyi kondüsyondadır.Lütfen fotoğrafları iyi inceleyiniz.Ön ve arka kapakları mevcuttur.Ön kapak orijinal pentax değildir ancak orijinalinden farkı hiç yoktur.
Bu lens çok nadir bulunan bir lenstir.İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasın derim.Kullanmadığımdan çok çok uygun bir fiyata veriyorum.İade ve sanalpazar satışı yoktur.Kargo ücreti alıcıya aittir.
FİYAT: 130 TL