Kendim kullanmakta olduğum shutter ını tam bilmediğim ama son 1 senede en fazla 500 kare çektiğim ortalama 33000 shutter da olan makinemi satıyorum. Makinenin çalışmasında, fotoğraf çekmesinde herhangi bir sorun yoktur.
18-55 metal bayonetli samsung marka objektifdir. pentax ın kit lensi ile eş değer hatta bana göre renkleri biraz daha iyidir.
55-200 objektif plastik bayonetli. Bayonetinde ufak bir çatlak var. Bu yüzden bazen yerinden hafif oynadığı için fokus yapmıyor fakat elle tekrar oturtunca sorunsuz çekim yapıyor. Makineyi objektifinden tutup sallamadığınız sürece bunu pek yaşamazsınız. Zaten bu objektif için pek bir para da istemiyorum yanında hediye gibi bir şey oluyor.
İsterseniz 4 isterseniz 8 gb hafıza kartı
Retro Pentax boyun askılığı
Şarj aleti
batarya ile verilecektir. Fiyatta oynama yapmayı pek düşünmüyorum ama takas olarak fuji nin veya canon un aynasız makinelerini düşünebilirim. Üzerine çok yüksek meblağlar ekleyemeyeceğim için 1500-2000 liralık makineleri teklif etmemenizi rica ediyorum.
istanbul içi elden teslim şehir dışında itina ile kargolayabilirim.
İsteyen olursa kadıköy, bostancı civarında test edebilir. Kayışdağında oturuyorum oralardaysanız hergün akşam 7 den sonra bakabilirsiniz.
Makine ile çektiğim fotoğraflara
http://instagram.com/ichaboc/ dan ulaşabilirsiniz. Çektiklerimin bir kısmı 28-75 tamron ile çekilmiştir. Diğerleri genel olarak 55-200 ile. Hatta fotoğrafların içindeki yusufçuk 55-200 ile çekilmiş ve crop yapılmamıştır. Oldukça enteresan bir objektiftir.
Makine üzerinde kullanımdan kaynaklı çizikler mevcut. Ama kesinlikle çatlak kırık veya benzeri bir durum söz konusu değildir.Beni donanımhaber forumlarda araştırabilirsiniz.
Cihazın şu an fotoğraflarını çekemediğim için ekleyemiyorum. İsteyen olursa çeker gönderirim.
Fiyat . 650 tl
gün içinde 0534 363 77 92 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.