Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siteden genel anlamda memnunum ama siteye eklenen fotoğraflar hakkında aşağıdaki yazdığım hususlar geliştirilse daha iyi olacağını düşünüyorum. Tabi bunlar benim acizane görüşlerim...- Fotoğraf kritik bölümü gibi fotoğrafları hakkında eleştiri almak isteyenlerin fotoğraf ekleyeceği sabit bir başlık açılsa faydalı olacağı görüşündeyim. İnsanlar eksiklerini daha iyi görür ve kendini daha iyi geliştirir bu sayede. Exif bilgileri de eklenirse her makine ve lens için açılan fotoğraf başlığı kalabalığı ortadan kalkar. -Siteye fotoğraf eklemek karışık geldi bana biraz. Daha basit olsa flickr ile falan uğraşmazdık..-Eklenen fotoğraflarda biraz seçicilik olsa güzel olur ( ilk başlarda benim de yaptığım gibi her çektiğimiz fotoğrafı eklemesek yani )-Son olarak flickr dan fotoğraf eklediğimiz gibi facebooktan fotoğraf ekleme imkanımız var mı acaba? Facebook a fotoğraf eklemek çok daha kısa sürüyor, flickr çok yavaş
benim de eksiklerim ortaya çıktı, siteyi iyi dolaşmamışım demekki türkçeleşmesi önemli, özellikle teknik terimlerin. teknik bilgisi fazla olan arkadaşların daha fazla yardımı gerekiyor sanırım. "moderasyonlu" ne demek bilmiyorum mesela
- çevrimiçi üye sayısı fazla, yeni arkadaşlar konulara yorum yazmaya çekiniyorlar mı ?
ve bugunde chat odasinda konusdugumuz gibi pm gelince uyari olmali
:)kemal kardesim insallah katkilarinizla daha iyi olacagiz
forumda fotoğraflar sadece paylaşılmakla kalıyor. özellikle bu işe emek vermiş ustaların olumlu olumsuz eleştirilerini görmek isteriz. bir fotoğraf olmamışsa neden olmamış, olmuşsa neden olmuş, daha iyi nasıl olabilirmiş vs. ben de dahil olmak üzere fotoğraflara sadece bakıp geçiyoruz. bu da forumun en büyük amacına ters düşüyor. karşılıklı bilgi ve tecrübe alışverişi. naçizane uzun zamandır düşüncelerim.
Başlatan Baha