Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ortada ödeme falan yok ki bireysel kargo ah güzel türkiyemm..
bence gumruge takilmaz arkadas zaten tamir amacli gondermis bana acikladigina gore icindede tamir gordugune gore kagitlari var makinanin bence ptt calisanlari ikilem icinde ne karar vereceklerini bilemiyorlar ondan gecikiyor .arkadasimizin bir yakini hediye getirmis kendisine ve kutusundan cikardigi gibi makina calismamis sonra akrabalari birlikde yurt disina aldiklari yere goturmus makina garantili oldugu icin tamirini yapip gondermisler bence gumruge takilmaz.takilsa bile yuksek meblalar isterlerse geri gondersin
ama benimki bireysel kargo yani gönderen bir firma değil ki. takılmışmıdır sizce kargo gümrüğe
Hocam oncelikle gecmis olsun.Ayni sey benim de basima gelmisti. Eger elinde takip icin barkod numarasi varsa, paketinin gorundugu yere git ve paketin bulundugu birimin muduruyle konus. Derdini kisa ve kesin cumlelerle anlat, ama bir taraftan magduriyetini ve gunlerce bekledigini anlatirken, gelecek cevaplara gore "siz de haklisiniz, sizi de anliyorum, cok yogunsunuz" gibi kaliplarla baslayan cumleler kur, alttan alip huylarina gitmeye bak. Daha onceden de birkac yurtdisindan kendiniz icin kitap, ya da varsa kuzen veya yegen icin kucuk oyuncaklar geldigini ve onlarda bu sekilde bekleme olmadigini ilk kez boyle bir durumla karsilastiginiz, boyle olacagini bilseydiniz posta yerine, size hediye gonderen kisinin getirmesinin daha mantikli olacagini falan anlatin. Ama dedigim gibi, verilen cevaplara gore alttan alip uzlasmaci olun... Meselenin ozu; tatli dil kargoyu sana kazandirir...
Başlatan Lupara
Başlatan maxilla