Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hikmet an itibariyle S3 daha iyi işlemci özellikleriyle önde. 3 yıldan uzun zamandır iPhone kullanıcısıyım. Hemen her şeyini çok iyi bilirim. Diğer taraftan Androidleri de yakından takip ediyorum. Şu an özellikleri tibari ile S3 önde olmasına rağmen ben Ekim gibi çıkacağı konuşulan iPhone 5 i beklemeni öneririm. iPhone ilgili her şeyi sorabilirsin bana.
samsung'un özellikleri daha iyi fakat ios daha optimize bir işletim sistemi. iphone'lar çok daha az donanımla çok daha performanslı oluyorlar genelde. samsung daha sağlam sanırım.bu arada htc'lerin arayüzleri sanki daha güzel. daha akıcı falan. one x'e falan da bakabilirsiniz.hepsi de mutlu eder sanırım =)
Hakan abi, aldığım duyumlara göre iPhone 5 'in fiyatı uçuk olacakmış yani herkes alamayacakmış. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmiyorum ama hani iPhone 5'i beklesek belki 2,500 TL belki de 3,000 TL civarı olacaktır. Ben o kadar para vermem! Ha onunda fiyatının düşmesini falan beklersek çoo.k uzun süre geçecektir. Benim soruşturmalarıma göre senin ve Korhan'ın dediği gibi Samsung S3 daha iyiymiş. Benim bu makinelerde tek korkum, düşerse ve camı falan buz olursa diye. Garanti kapsamına giriyor mu öyle bir durum olduğu zaman iPhone de veya Samsunglar da. Şu anda ki durumlara bakarsak iPhone 4S 'in fiyatı 1750 TL ve üstü.Samsung Galaxy S3 'ün fiyatı ise iPhone'den iyi denmesine rağmen 1650 TL ve üstü.Bilmiyorum ya normalde telefona hiç bu kadar para vermezdim ben bu ara ne oldu anlamadım !
Abi Jalibreak dediğin nedir ? Beni fotoğrafçılığa yeni başlıyormuş gibi gör bu telefon olayında da.
Önemli 2: iPhone'nin tam hakkını vermek için jailbreak yapmak lazım. Bunu yaparsan da biraz emek harcaman lazım. Pentax gibi
Pentax gibi mi? Pentaxa da jalibreak gibi bisey mi yapiliyor yoksa lafin gelisi mi soyledin?
Başlatan Baha
Başlatan JoRDaN
Başlatan KAKIRMAN