Merhaba, Ziyaretçi
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oda çekimlerinde neden tavana gereğinden fazla pay verilmiş? çekimler çok güzel ama bir tek dediğim gibi iç çekimlerde tavana fazla pay verilmiş
tavan ne kadar çoksa küçücük mezar gibi olan otel odanız o kadar büyük görünür efendim
hikmet madem ogretmen evi cekimleri icin elestiri istiyorsun sana tek kelime soyleyeyim bu fotolari sen cekmis olmazsin
jordan (hikmet) le tanışmadım ama kendisi benim gözümde efendiliğiyle şu forumda en ön sıralarda.açıkçası kimsenin fotoğraflarına çok bakmıyorum.fotoğraf incelemeyi sevmemek gibi kötü bi huyum var ticari iş yapmak kişinin seçimi arayan işi ayarlar bi şekilde.burdaki arkadaşların hiç biride piyasada ki fotoğrafçılarından kötü çekmez.fotoğrafçıları gezin hepsinin duvarlarında gelin fotoları asılıdır.gelinlikteki detayı görebileceğiniz fotoğraf çıkacakmı merak ediyorum
Ben ticari anlamda foto ile ilgili hiç bişey yapmadım beyler bu işleri nasıl alıyorsunuz :/
Amatörce olsada Ticari anlamda gösterdikleri başarıdan dolayı "burakbaran" , "asahiflexi" , "bFeeL" , "JoRDaN" ve bu gibi faaliyetleri olan diğer arkadaşları tebrik ediyorum.
Başlatan muhsinbagdadi
Başlatan JoRDaN
Başlatan umitunaldi
Başlatan lionyigit